13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Yahoo: νέα μηχανή αναζήτησης για εφαρμογές Android και iOS

    Ήταν αναμενόμενο ότι κάποτε θα γινόταν. Το μοναδικό περίεργο της υπόθεσης είναι ότι δεν το έκανε πρώτη η Google, ειδικά εφόσον αφορά εκείνη περισσότερο. Η Yahoo λοιπόν έφτιαξε μία νέα μηχανή αναζήτησης, η οποία επιτρέπει την εύρεση mobile εφαρμογών για Android και iOS. Μάλιστα το ενσωμάτωσε στο yahoo.com ως tab στις κατηγορίες αναζήτησης, και έτσι δεν χρειάζεται να επισκέπτεστε κάποιο καινούργιο URL.

    Τα αποτελέσματα αντλούνται απευθείας από το Android Market της Google και το iTunes App Store της Apple, και έτσι είναι πάντα ενημερωμένα. Μπορείτε να περιηγηθείτε στις κατηγορίες εφαρμογών, ή να εισάγετε λέξεις-κλειδιά και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα κατά πλατφόρμα, κατηγορία, και να επιλέξετε εφαρμογές που διατίθενται δωρεάν ή με αντίτιμο. Όταν αποφασίσετε να αποκτήσετε μία εφαρμογή, μπορείτε να την ανοίξετε στο Android Market / App Store, να στείλετε το link της στο κινητό σας με SMS, ή να σκανάρετε τον κωδικό QR με την κάμερα της συσκευής σας. Επίσης στην οθόνη κάθε εφαρμογής, βλέπετε και άλλες προτάσεις που ίσως σας ενδιαφέρουν.

    Εκτός από τα σχόλια των χρηστών Android / iOS, μπορείτε να αφήσετε το δικό σας review, βαθμολογία και υπέρ / κατά για την κάθε εφαρμογή. Αυτά δεν αποθηκεύονται στις σελίδες των Apple / Google, αλλά στο Yahoo, και έτσι θα έχετε μία εναλλακτική πηγή κριτικών για τις εφαρμογές που σας ενδιαφέρουν.

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles