22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Πως να παίξετε όλα τα παιχνίδια του PS3 στο Vita

    Πριν από λίγες μέρες έκανα μία μικρή βόλτα στο Amazon, χαζεύοντας τα πρώτα παιχνίδια του PS Vita, και προσπαθώντας να αποφασίσω ποια θα διάλεγα ως αρχικούς τίτλους για την επερχόμενη κονσόλα μου. Ανεξάρτητα από τις δικές μου επιλογές πάντως, οι χρήστες του Vita ίσως έχουν πολλές περισσότερες από όσες φαντάζονται.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του Eurogamer, ένα hack επιτρέπει στο Vita να παίξει τα παιχνίδια του PS3, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Remote Play της Sony. Όποιος θέλει να εφαρμόσει αυτή τη μέθοδο, πρέπει πρώτα να κάνει jailbreak το PS3 και μετά να εγκαταστήσει την έκδοση 3.55 του firmware. Έτσι το Vita αναγνωρίζεται από το PS3 απλά ως smartphone, επιτρέποντας ελεύθερα τη σύνδεση μέσω Remote Play. Το ίδιο το Vita θα πρέπει να έχει την έκδοση 4.0 του firmware, η οποία αναβαθμίζει τη συμβατότητα με το PS3.

    Η Sony δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με αυτό το θέμα. Ελπίζουμε πάντως να έχει βάλει μυαλό από την περσινή ιστορία του Playstation Network, και να μην αρχίσει πάλι να κυνηγάει τους hackers. Όχι τίποτα άλλο, αλλά καταντάει κουραστικό να πέφτει όλη την ώρα το PSN…

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles