18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε η νέα Apple TV με υποστήριξη 1080p (και δεν είναι τηλεόραση)

    Αυτό που περιμέναμε, ή τουλάχιστον ελπίζαμε, ήταν ότι η επόμενη Apple TV δεν θα ήταν media player αλλά πραγματική τηλεόραση. Ξέρετε, με οθόνη, όπως είχε πει η Apple. Δεν πειράζει όμως, υπάρχει πάντα η… επόμενη φορά. Προς το παρόν η εταιρεία ανακοίνωσε τη νέα «παραδοσιακή» Apple TV, η οποία εξωτερικά μοιάζει με την προηγούμενη έκδοση της συσκευής.

    Το νέο περιβάλλον εργασίας μοιάζει αρκετά με το springboard του iOS, επιτρέποντας τη φιλοξενία εφαρμογών τόσο της Apple, όσο και τρίτων προγραμματιστών. Το πιο σημαντικό νέο χαρακτηριστικό είναι βεβαίως η υποστήριξη για βίντεο σε ανάλυση 1080p, ενώ το προηγούμενο μοντέλο υποστήριζε ανάλυση μέχρι και 720p. Μάλιστα οι πάροχοι περιεχομένου ήδη προσαρμόζουν τα βίντεο τους σε ανάλυση full HD.

    Μπορείτε να συνδεθείτε στο Photo Stream και να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο σας που βρίσκεται στο iCloud, όπως και στις playlists σας στο Youtube απευθείας από την αρχική οθόνη. Όσον αφορά το hardware, η συσκευή ενσωματώνει τον επεξεργαστή A5 της ARM, ενώ το προηγούμενο μοντέλο χρησιμοποιούσε τον A4.

    Επίσης η Apple παρέχει τη δυνατότητα να κατεβάσετε το νέο interface και να ενεργοποιήσετε κάποιες από τις νέες λειτουργίες στην Apple TV που ήδη έχετε. Η νέα Apple TV θα ξεκινήσει να διατίθεται από τις 16 Μαρτίου, και μάλιστα στην ίδια τιμή με το «παλιό» μοντέλο.

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles