20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τα παιχνίδια MMO επηρεάζουν τον έγγαμο βίο (αρνητικά και θετικά)

    Πολλά πράγματα μπορούν να έχουν επιπτώσεις στον γάμο: η οικονομική κρίση, η ρουτίνα, τα πεθερικά, και φυσικά τα videogames. Μία έρευνα που διεξήγαγε το πανεπιστήμιο Brigham Young στη Γιούτα των ΗΠΑ, έδειξε ότι τα online games, τα γνωστά και ως MMO, έχουν επιπτώσεις στον έγγαμο βίο, τόσο αρνητικές όσο και θετικές. Οι ερευνητές πήραν 349 ζευγάρια και τα χώρισαν σε δύο ομάδες. Στη μία έπαιζε παιχνίδια μόνο το ένα ήμισυ ενώ στην άλλη έπαιζαν και οι δύο σύζυγοι.

    Στο 76% των ζευγαριών που είναι και οι δύο gamers, τα MMO είχαν θετική επίδραση στο γάμο τους. Ο μέσος όρος ηλικίας των ατόμων που έλαβαν μέρος ήταν τα 33 χρόνια, ενώ ο μέσος όρος έγγαμου βίου τα 7 χρόνια (με ή χωρίς φαγούρα). Στο 84% των ζευγαριών με έναν μόνο gamer, αυτός ήταν ο άντρας. Στο 73% των ζευγαριών με δύο gamers, αυτός που έπαιζε περισσότερο ήταν επίσης ο άντρας.

    Το 75% των ζευγαριών με έναν gamer, δήλωσαν ότι τα MMO έκαναν κακό στη σχέση τους, και μάλιστα περισσότερο στη σεξουαλική τους δραστηριότητα. Γι’ αυτό λοιπόν φροντίστε να μυήσετε τη γυναίκα σας στο gaming, αφού όπως φαίνεται μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει.

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles