11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Δες το νέο demo γραφικών για το PS3 από τον δημιουργό του Heavy Rain

    Όποιος έχει PS3 δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξέρει το παιχνίδι Heavy Rain, με τα κορυφαία γραφικά και τους αμέτρητους τρόπους με τους οποίους μπορούσαμε να προχωρήσουμε σε κάθε σκηνή.

    Τώρα η Quantic Dream, δηλαδή η εταιρεία που έφτιαξε το Heavy Rain, παρουσίασε ένα νέο τεχνολογικό demo για το PS3. Πρόκειται για ένα demo που δείχνει real-time γραφικά και όχι pre-rendered animation, «παίζοντας» κυρίως με τις εκφράσεις του σώματος και του προσώπου, για το οποίο είχαν αποθεωθεί τα γραφικά του Heavy Rain.

    Μάλιστα υπάρχει και ένα πολύ καλό σενάριο πίσω από το demo, με κεντρικό χαρακτήρα την Kara, ένα ανδροειδές που ανακαλύπτει ότι έχει συναισθήματα. Μη βαράτε, ξέρουμε ότι είναι συνηθισμένη υπόθεση, όμως υλοποιείται με εξαιρετικό και συγκινητικό τρόπο στη συγκεκριμένη περίπτωση, με σκοπό να δείξει την ηθοποιία συναισθημάτων στα 3D μοντέλα ψηφιακών χαρακτήρων.

    Η Quantic Dream ισχυρίζεται ότι η Kara δεν αποτελεί μέρος κάποιου μελλοντικού παιχνιδιού, αλλά σίγουρα δεν θα διαμαρτυρηθούμε αν τελικά αλλάξει γνώμη.

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles