19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Γίνε ο Nathan Drake του Uncharted και κέρδισε ένα ταξίδι στο Λος Άντζελες

    Πόσο πολύ σας άρεσε η σειρά παιχνιδιών Uncharted για το PS3? Αν δηλώνετε φανατικός, τότε η Sony έχει μία μεγάλη έκπληξη για εσάς. Η εταιρεία διοργανώνει ένα μεγάλο διαγωνισμό, που δε μοιάζει με κανέναν άλλο. Σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε ο Nathan Drake, ο πρωταγωνιστής του Uncharted.

    Πρώτα πρέπει να σκεφτείτε ένα όνομα παρόμοιο με αυτό του Nathan Drake, δηλαδή σοβαρό και κατά προτίμηση να σχετίζεται με κάποιον ιστορικό εξερευνητή. Αυτό είναι το εύκολο κομμάτι.

    Μετά πρέπει να γυρίσετε ένα βίντεο που θα δείχνει τον εαυτό σας να εκτελεί ακροβατικές και μαχητικές κινήσεις. Εντάξει, δε χρειάζεται να κάνετε μαθήματα κασκαντέρ, αλλά τουλάχιστον προσπαθήστε να δομήσετε πρώτα κάποια στοιχειώδη χορογραφία, και όχι απλά κάνοντας ότι σας κατέβει.

    Το τρίτο μέρος περιλαμβάνει παρόμοια διαδικασία, αλλά περισσότερο οργανωμένη. Πρέπει δηλαδή να γυρίσετε ένα ακόμα βίντεο του εαυτού σας όπου θα κάνετε κινήσεις και θα μιλάτε όπως ο Drake. Θυμηθείτε τις φάσεις όπου ο Nathan κάνει σχόλια (σοβαρά ή ειρωνικά) στη διάρκεια της δράσης ή στα cutscenes.

    Τόσο μία κριτική επιτροπή της Sony όσο και απλοί χρήστες, θα ψηφίσουν 10 φιναλίστ από όλη την Ευρώπη, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στο Λος Άντζελες, στις 28 Μαρτίου. Εκεί θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση του διαγωνισμού, σε μία ζωντανή δοκιμασία, όπου θα αναδειχθεί ένας μόνο νικητής.

    Αυτός θα επισκεφτεί το στούντιο της Naughty Dog, της εταιρείας δηλαδή που ανέπτυξε το Uncharted. Εκεί θα δημιουργήσει έναν μοναδικό χαρακτήρα, βασισμένο στον εαυτό του, που θα ενσωματωθεί στο multiplayer του Uncharted 3 για το PS3 και θα γίνει διαθέσιμος προς download σε όλους τους gamers παγκοσμίως.

    Τι περιμένετε λοιπόν? Επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της Sony, αλλά και τη σελίδα της εταιρείας στο Facebook για να μάθετε περισσότερα για τον διαγωνισμό. Και φυσικά αρχίστε σιγά σιγά να ξεσκονίζετε τον ηθοποιό μέσα σας… θα τον χρειαστείτε!

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles