18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Kainy: παίξτε PC games στο Android μέσω remote desktop

    Δυστυχώς δεν υπάρχουν ports του Skyrim ή του Crysis για φορητές συσκευές, αλλά ο Jean Sebastien Royer έχει το επόμενο καλύτερο πράγμα για εσάς. Ο εν λόγω κύριος είναι ένας προγραμματιστής που έφτιαξε μία εφαρμογή remote desktop για το Android. Δεν προορίζεται όμως για να βλέπετε το desktop σας και να φορτώνετε το Office και τον Internet Explorer.

    Ο σκοπός της εφαρμογής είναι να τρέχετε οποιοδήποτε παιχνίδι μπορεί να αντέξει ο υπολογιστής σας, στο smartphone ή στο tablet σας. Το Kainy, όπως ονομάζεται, κοστίζει λιγότερο από 4 ευρώ και επιτρέπει τη σύνδεση remote desktop μέσω ενός PC (δηλαδή Windows) και μίας συσκευής με Android 2.2 ή νεότερο. Κάνει stream οποιοδήποτε παιχνίδι στη mobile συσκευή σας, υποστηρίζει τόσο WiFi όσο και 3G, και επιτρέπει ρυθμό ανανέωσης γραφικών μέχρι και 60 fps.

    Διαθέτει 100 προκαθορισμένα σχήματα χειρισμού, όμως μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας, δημιουργώντας εικονικά πλήκτρα, μετακινώντας τα και αλλάζοντας τις διαστάσεις τους. Επιπλέον μπορείτε να χειριστείτε παιχνίδια ακόμα και με τον αισθητήρα κίνησης, ακόμα και τίτλους που δεν υποστηρίζουν κάτι τέτοιο. Αν παρ’όλα αυτά η οθόνη αφής δεν σας βολεύει, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε ένα Bluetooth πληκτρολόγιο με το Kainy. Βέβαια η εφαρμογή δεν δουλεύει χωρίς ψεγάδια, αλλά σαν πρώτη απόπειρα είναι πολύ καλή λύση.

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles