16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Κώδικας καλής συμπεριφοράς… για τα spoilers!

    Κανόνας πρώτος: αν κάποιος φίλος σας δεν έχει δει το Lost, μην προσπαθήσετε να του το εξηγήσετε. Κανόνας δεύτερος: αν προσπαθήσετε να αναλύσετε το Lost, μπορεί να καταλήξετε σε ψυχιατρείο. Κανόνας τρίτος: μόνο ο Τσακ Νόρις κατάφερε ποτέ να κατανοήσει το Lost.

    Λοιπόν, για να σοβαρευτούμε λίγο, το θέμα μας είναι τα spoilers, δηλαδή πληροφορίες ή λεπτομέρειες για σειρές ή ταινίες που μπορούν να «χαλάσουν» το σασπένς της υπόθεσης για όσους δεν την έχουν δει ακόμα. Πολλές φορές, μέσα στον ενθουσιασμό μας για ένα έργο, μπορούμε να αποκαλύψουμε, ακόμα και χωρίς πρόθεση, επίμαχα σημεία. Όπως ότι στην Έκτη Αίσθηση ο Μπρους Γουίλις είναι από την αρχή νεκρός (ουπς…)!

    Στο παρακάτω βίντεο, ηθοποιοί που παίζουν γνωστούς χαρακτήρες σε δημοφιλείς σειρές, μας δίνουν συμβουλές, με απίστευτα χιουμοριστικό τρόπο, για το πως να συζητάμε σειρές και ταινίες χωρίς να αποκαλύπτουμε spoilers στον συνομιλητή μας. Μεταξύ αυτών ο Hiro από το Heroes, ο Sam από το Battlestar Galactica, η Rita από το Dexter, ο Lafayette από το True Blood, κ.ά.

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles