23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Καταστροφολογία για τα μεταχειρισμένα παιχνίδια

    Εδώ το… harmony μας καίγεται με την οικονομική κρίση, και κάποιοι λένε ότι είναι κακό να αγοράζουμε μεταχειρισμένα παιχνίδια. Συγκεκριμένα το είπε ο Denis Dyack, ιδρυτής της Silicon Knights (Legacy of Kain: Blood Omen, Too Human…).

    Σύμφωνα με τον ίδιο, αν οι χρήστες συνεχίσουν να αγοράζουν μεταχειρισμένα παιχνίδια, θα κανιβαλίσουν την αγορά, η οποία στο τέλος θα διαλυθεί. Αν οι χρήστες αγοράζουν μεταχειρισμένα τα καλά παιχνίδια, τότε οι εταιρείες δεν θα έχουν αρκετά έσοδα ώστε να μπορέσουν να αναπτύξουν άλλα καλά παιχνίδια.

    Ενώ παλιά, παιχνίδια όπως το αρχικό Warcraft έκαναν πωλήσεις για 10 χρόνια, τώρα τα παιχνίδια κάνουν όλες τις ουσιαστικές πωλήσεις τους μέσα στο πρώτο τρίμηνο της κυκλοφορίας τους. Μάλιστα έριξε το φταίξιμο των υψηλών τιμών στους παίκτες, αφού οι εταιρείες προσπαθούν να βγάλουν τα ίδια κέρδη με λιγότερες πωλήσεις.

    Ενώ δεν διαφωνούμε, είναι δύσκολο να συμπάσχουμε. Ειδικά αφού οι gamers έχουν σήμερα λιγότερα χρήματα από ποτέ, οι εταιρείες θα έπρεπε να λένε ευχαριστώ που κάνουν οποιεσδήποτε πωλήσεις.

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles