19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το Xbox 3 δεν θα δουλεύει χωρίς συνεχή σύνδεση στο internet?

    Όταν τελικά κυκλοφορήσουν οι νέες παιχνιδομηχανές, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιες από τις φήμες θα βγουν αληθινές. Φημολογίας συνέχεια λοιπόν, αυτή τη φορά για το Xbox3, από το site VG247. Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές, το επόμενο Xbox θα απαιτεί συνεχή σύνδεση στο internet για να λειτουργεί, ως μέτρο καταπολέμησης της πειρατείας.

    Ομολογουμένως, το Xbox360 ήταν πανεύκολο να «σπάσει» για κάποιον που δεν θα έμπαινε ποτέ στο Xbox Live. Επίσης οι περισσότεροι νόμιμοι χρήστες έχουν όντως συνεχώς συνδεδεμένη την κονσόλα τους στο XBL. Ρεαλιστικά (και κυνικά) όμως, κάτι τέτοιο θα πετύχει μόνο σε περίπτωση που κάνει το ίδιο και η Sony στο PS4, ώστε οι να μη βρουν οι χρήστες «πάτημα» αμφισβήτησης.

    Οι πηγές είπαν επίσης ότι η νέα κονσόλα θα έχει δύο επεξεργαστές γραφικών. Αυτοί θα ανήκουν στη σειρά Radeon 7000 της AMD, όμως δεν θα συνδέονται μέσω Crossfire interface. Όσο για τον κύριο επεξεργαστή, αυτός θα είναι τετραπύρηνος ή εξαπύρηνος. Ένας πυρήνας θα διαχειρίζεται το λειτουργικό σύστημα, και ένας άλλος το Kinect.

    Και μια που μιλάμε για το Kinect, λέγεται ότι θα είναι ενσωματωμένο στην ίδια την κονσόλα. Βέβαια αυτό δεν μας φαίνεται πολύ πρακτικό, με δεδομένη τη συνεχή κίνηση του μοτέρ και την τοποθέτηση ακριβείας που απαιτεί το σημερινό Kinect.

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles