15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Bioware «εμπλουτίζει» το τέλος του Mass Effect 3 με δωρεάν DLC

    Το Mass Effect 3 είναι το τελευταίο μέρος της επικής διαστημικής τριλογίας παιχνιδιών action RPG της Bioware. Σε αυτό το παιχνίδι κλείνετε όλους τους ανοικτούς λογαριασμούς με τους χαρακτήρες της σειράς, και τελειώνετε τον πόλεμο με τους Reapers. Με τον ένα ή με τον άλλο… ή με τον παράλλλο τρόπο. Ο λόγος για το τέλος του παιχνιδιού, που σας ανοίγει 3 διαφορετικούς δρόμους (κυριολεκτικά) για να αποφασίσετε τη μοίρα του γαλαξία.

    Πολλοί χρήστες έκαναν παράπονα στην εταιρεία, ότι το τέλος δεν ήταν αρκετά ικανοποιητικό, και της ζητούσαν να το αλλάξει. Αν και αυτό δεν είναι εύκολο, η Bioware σεβάστηκε την επιθυμία τους, και ανακοίνωσε ότι θα προσαρμόσει το τέλος με ένα πακέτο DLC. Συγκεκριμένα δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, καθώς η εταιρεία επιμένει ότι η ιστορία έχει ειπωθεί με καλό τρόπο, και εμείς έχοντας τελειώσει το παιχνίδι, τείνουμε να συμφωνήσουμε.

    Αυτό που θα προσφέρει το DLC είναι ένας εμπλουτισμένος επίλογος, ένας για καθένα από τα τρία τέλη, με περισσότερες ενδιάμεσες σκηνές, ώστε να δώσει περισσότερες και πιο λεπτομερείς απαντήσεις για την υπόθεση. Θα κυκλοφορήσει δωρεάν για PC, Xbox360 και PS3 αυτό το καλοκαίρι, και θα παραμείνει διαθέσιμο προς download μέχρι τις 12 Απριλίου 2014.

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles