16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τα high-end smartphones του 2014 θα διαθέτουν οθόνες 6 ιντσών και ανάλυση 1600 x 2560

    Το 2013 είναι η χρονιά των 5ιντσων smartphone ανάλυσης 1080p. Αναλογιστείτε πόσα κορυφαία μοντέλα εταιρειών παρουσιάστηκαν (εκτός του iPhone φυσικά που απλά έκανε το άλμα στις 4 ίντσες) και είχαν οθόνη με διαγώνιο 5 ιντσών και την παραπάνω ανάλυση. Ε, για το 2014, σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών αυτά δεν θα είναι αρκετά. Τα high end smartphones ή καλύτερα, phablets, θα είναι στις 6 ίντσες και η ανάλυση θα φτάνει τα 1600 x 2560.

    Graphium_sarpedon_WQXGA

    Γνωρίζουμε για τις WQXGA οθόνες ήδη από τα τέλη του 2011 με την Toshiba να έχει αναγγείλει την κυκλοφορία τους κι εμείς να αναμένουμε να την δούμε ζωντανή σε κάποια συσκευή. Φανταστείτε το όμως. Με pixel density μεγαλύτερο από τα 500 ppi οι εικόνες και τα text θα είναι καλύτερα από ποτέ. Ενώ το smartphone σας θα έχει καλύτερη ανάλυση από το iPad.

    Το 2014 θα είναι η χρονιά των phablets ανάλυσης 1600p και τις οθόνες θα προμηθεύσουν, εκτός της Toshiba και οι Japan Display και Sharp. Περιμένουμε απλά τον πρώτο που θα ανακοινώσει μία τέτοια συσκευή. Ποιος θα είναι; Θα είναι η Samsung που της αρέσουν οι «μεγάλες» συσκευές; Θα είναι η Huawei που έχει μπει από νωρίς στον χορό των 6ιντσων; Σίγουρα δεν θα είναι η Apple καθώς δεν θα σκεφτεί να βγάλει μία συσκευή που θα κοντράρει στα ίσια το iPad mini. Σε κάθε περίπτωση ετοιμαστείτε να γυμνάσετε τις παλάμες σας για να μπορείτε να κρατάτε στα χέρια σας τα phablet. Όχι μόνο θα το κάνετε, αλλά θα σας αρέσει κιόλας. Φτάνει να μπορούμε όλοι να τα πληρώσουμε μέχρι τότε. Και φτάνει οι κατασκευαστές να έχουν λύσει το θέμα των μπαταριών που κρατούν απελπιστικά λίγο. Για να δούμε!

    Πάρτε τώρα ολίγη από Sharp οθόνη στις 6,1 ίντσες ανάλυσης WQXGA

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles