17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    ΜΤΝ Pay: Mobile Payments χωρίς καμία χρέωση

    Οι συνδρομητές του δικτύου της ΜΤΝ μπορούν πλέον να κάνουν τις συναλλαγές τους με την ΜΤΝ, από το smartphone, το tablet ή το laptop, το desktop τους ή τη smart tv.

    Πιο συγκεκριμένα, με την υπηρεσία ΜΤΝ Pay ο συνδρομητής μπορεί χωρίς καμιά απολύτως επιπρόσθετη χρέωση, να αποπληρώσει το μηνιαίο του ΜΤΝ λογαριασμό (ΜΤΝ PayMonthly, ΜΤΝ Up2U και ΜΤΝ Mobile Broadband) η να ανανεώσει το χρόνο ομιλίας και τον όγκο δεδομένων της ΜΤΝ PayAsYouGo ή της ΜΤΝ Up2U γραμμής του. Όλες οι συναλλαγές γίνονται μέσω της  εταιρείας ηλεκτρονικών συναλλαγών στην Κύπρο JCC.

    Η πρόσβαση στην ΜΤΝ Pay προϋποθέτει τη δημιουργία ενός MyMTN λογαριασμού, τη συμπλήρωση των απαραίτητων προσωπικών στοιχείων καθώς και των στοιχείων μιας κάρτας VISA ή MasterCard.

    Ο  κ. Θάνος Χρονόπουλος, Chief Marketing Officer, δήλωσε: «Είμαστε μια εταιρεία που δεν σταματά ποτέ να καινοτομεί. Ακούμε και ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται. Με την MTN Pay, η ΜΤΝ φέρνει πρώτη στην Κύπρο το mobile pay και εντάσσει τους συνδρομητές της στη ψηφιακή εποχή».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles