16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    21 φωτογραφίες αφιέρωμα στην ανθρωπιά

    Ένας νέος βουτάει για να σώσει το σκυλάκι μίας κυρίας, ένας άντρας χαρίζει τις σαγιονάρες του σε ένα άστεγο κορίτσι στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, ένα συγκινητικό σημείωμα μίας ηλικιωμένης σ’ έναν σερβιτόρο, μία εκπληκτική φωτογραφία ενός μπόμπιρα και μίας γάτας… Σίγουρα αυτός ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος και σε καθημερινή βάση υπάρχουν διάφοροι καλοθελητές που μας το θυμίζουν αυτό με τον πιο σκληρό τρόπο. Το Buzzfeed.com όμως συγκέντρωσε 21 φωτογραφίες/περιστατικά που μας αποδεικνύουν πως υπάρχει ακόμα λίγη ανθρωπιά σ’ αυτόν τον κόσμο και σ’ αυτήν θα πρέπει να ρίχνουμε το βάρος μας και όχι στην περιρρέουσα πάσης φύσεως τρομοκρατία. Δείτε παρακάτω ορισμένες από τις πιο χαρακτηριστικές φωτό του αφιερώματος. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε τις υπόλοιπες.

    1. Οι Chicago Christians συγκεντρώνονται σε ένα gay pride parade για να απολογηθούν για την ομοφοβική στάση της εκκλησίας μέχρι σήμερα.

    2.  Δύο Νορβηγοί βουτάνε στα νερά για να σώσουν ένα πρόβατο...

    3. H 17χρονη Meghan Vogel θα μπορούσε να προσπεράσει την Arden McMath, που ήταν έτοιμη να καταρρεύσει, στον αγώνα των 3.200 μέτρων που αγωνίζονταν και οι δύο στο Οχάιο, ώστε να μην τερματίσει τελευταία. Κι όμως εκείνη την βοήθησε να σταθεί όρθια, την κουβάλησε για 30 μέτρα και την έσπρωξε να περάσει πρώτη τη γραμμή του τερματισμού.

    4. Απλό, κατανοητό και τόσο σημαντικό.

    5. Γιατί ένα ζευγάρι σαγιονάρες μπορούν να κάνουν την διαφορά…

    6. Ένας κάτοικος σώζει μικρά γατάκια από πλημμύρες στην Ινδία.

    7. Free your mind… και το βιβλιοπωλείο σου και τα υπόλοιπα, πολιτισμένα, θα έρθουν από μόνα τους.

    8. Ένας πυροσβέστης δίνει οξυγόνο σ’ ένα γατάκι που κινδύνευσε σε μία πυρκαγιά.

    9. Το σημείωμα μίας ηλικιωμένης σ’ έναν σερβιτόρο που της θύμισε τον γιο της…

    10. H ιστορία 200 Ιαπωνέζων συνταξιούχων μηχανικών που προσφέρθηκαν να αντιμετωπίσουν την ραδιενέργεια στο πυρηνικό εργοστάσια της Φουκουσίμα. Όπως δήλωσαν, ήταν εκείνοι που θα έπρεπε να εκτεθούν στον κίνδυνο μιας και ήταν όλοι τους πάνω από 60, και όχι οι νέοι άνθρωποι.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles