11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    H Capcom μπαίνει δυναμικά στην αγορά του mobile gaming

    H Capcom (πασίγνωστη για τα arcade παιχνίδια της εδώ και χρόνια) ανακοίνωσε οτι θα μπει δυναμικά στην αγορά του mobile gaming και μετά από μια αναδιοργάνωση των τμημάτων της θα φέρει αρκετούς τίτλους πετυχημένων arcade games σε πλατφόρμες κινητών όπως iOS και Android.

    MegaMan

    Οι τρεις πρώτοι τίτλοι παιχνιδιών που αναμένεται να γίνουν port στα App Store της Apple και Play Store της Google είναι τα Mega Man, Monster Hunter και Sengoku BASARA. Σύμφωνα με την Capcom η αγορά του mobile gaming αναμένεται να έχει σημαντική αύξηση την επόμενη πενταετία αγγίζοντας τα 37,5 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη το 2019, έναντι 27,5 εκ. δολάρια το 2015. Για αυτό τον λόγο η εταιρία δημιούργησε ένα ειδικό τμήμα της για mobile games με τίτλο Capcom Mobile Co. Ltd. εξαγοράζοντας παράλληλα την Beeline Interactive Japan Inc.

    Με αυτό τον τρόπο η εταιρία στοχεύει στο να εντοπίζει πιο γρήγορα τους hot τίτλους παιχνιδιών για δημιουργία, με τις φήμες να λένε οτι θα είναι έτοιμη για τη διάθεση των πρώτων τριών τίτλων παιχνιδιών (που θα βασίζονται στα Mega Man, Monster Hunter και Sengoku BASARA) μέσα στον Μάρτιο του 2017.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles