20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    To Outlook για Android και iOS αναβαθμίζεται με υποστήριξη για Facebook, Evernote και Wunderlist καταχωρήσεις

    Φαίνεται πως η εξαγορά του Sunrise app από την Microsoft αρχίζει και… «αποτυπώνεται» στα νέα χαρακτηριστικά με τα οποία εφοδιάζεται σταδιακά το Outlook app για Android και iOS. Η Microsoft εμπλούτισε την εφαρμογή με ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Calendar Apps, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να εισάγει (και να συγχρονίζει) ημερολόγια (και καταχωρήσεις) από άλλες εφαρμογές όπως το Facebook, Evernote και Wunderlist. 

    arch-del_1.0.0

    «Με αυτό τον τρόπο το Outlook θα μπορεί να προσφέρει στους χρήστες του μία ακόμα καλύτερη εποπτεία των καθημερινών τους υποχρεώσεων, ημέρες αλλά και μήνες μπροστά», αναφέρει η ομάδα του Outlook στο blog της.

    facebook.0

    Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες φυσικά λειτουργούν όπως θα περίμενε κανείς: το ημερολόγιο του Facebook δείχνει όλα τα events στα οποία έχετε προσκληθεί, τα to-dos του Wunderlist (αρκεί να έχουν ημερομηνία deadline) θα εμφανίζονται και αυτά με τη σειρά τους, ενώ τα ίδια ισχύουν και για το Evernote, με τις υπενθυμίσεις και τις σημειώσεις σας να κάνουν την εμφάνισή τους στα μενού της εφαρμογής.

    Μπορείτε να απολαύσετε όλα τα νέα χαρακτηριστικά του Outlook για Android και iOS, κάνοντας μια βόλτα από τα αντίστοιχα online app stores των Google και Apple αντίστοιχα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles