20.8 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Facebook Messenger: έρχεται αναβάθμιση με υποστήριξη Dropbox και video chat heads!

    Καλά νέα για τους χρήστες του Facebook Messenger, με την εφαρμογή να αναβαθμίζεται με δύο νέα χαρακτηριστικά: το πρώτο αφορά τη δυνατότητα αποστολής αρχείων Dropbox μεταξύ συνομιλιών, δυνατότητα που είχαν ζητήσει εδώ και καιρό χρήστες του δημοφιλούς messaging app. Έτσι κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας, αν επιλέξετε το «More» θα δείτε την ένδειξη για αποστολή αρχείων μέσω Dropbox. Φωτογραφίες ή βίντεο που μπορεί να έχετε εκεί θα εμφανιστούν σε προεπισκόπιση, ενώ άλλοι τύποι αρχείων θα εμφανιστούν σαν links (αφού το Facebook δεν θα φιλοξενεί ευαίσθητα δεδομένα σας, μόνο συνδέσμους προς αυτά).

    facebook-messenger-dropbox-screenshots

     

    Η δεύτερη νέα λειτουργία αφορά την εμφάνιση video chat heads στο Android, τα οποία θα παραμένουν διαθέσιμα (όπως και τα στατικά chat heads) σε κάθε μενού της συσκευής σας, για να έχετε δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε αυτά. Η ίδια λειτουργία είναι διαθέσιμη και για iOS συσκευές, με τον περιορισμό όμως οτι θα βρίσκεται ενεργή μόνο όσο χρησιμοποιείτε το Messenger app.  

    chat-heads-messenger

    Και τα δύο νέα χαρακτηριστικά θα είναι διαθέσιμα τις επόμενες ημέρες, όταν και θα δείτε ειδοποίηση αναβάθμισης από το κινητό σας φυσικά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles