18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Trainspotting 2!

    Δεν ξέρω τι ηλικία έχετε, αλλά αν βρίσκεστε κοντά στα 35 τότε θα θυμάστε σίγουρα μία από τις αγαπημένες – για πολλούς – ταινίες της δεκαετίας του ’90, το Trainspotting! Μία ταινία ορόσημο για τον κινηματογράφο, η οποία βασιζόταν στο ομώνυμο βιβλίου του Irvine Welsh, κυκλοφόρησε το 1993 και πλέον αποκτά sequel! Στη σκηνοθετική καρέκλα βρίσκεται και πάλι ο Danny Boyle ενώ το καστ επιστρέφει σύσσωμο.

    trainspotting

    Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και οι πρώτες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν. Από τα γυρίσματα που πραγματοποιούνται στο Εδιμβούργο βλέπουμε τον Spud, τον οποίο υποδύεται ο Ewen Bremner να τριγυρνά με το απόλυτα χαρακτηριστικό του στυλ. Επίσης σε αρκετές φωτογραφίες διακρίνεται και ο Danny Boyle.

    Το Trainspotting 2 τοποθετείται 20 χρόνια μετά την ταινία του 1996 καθώς οι δρόμοι των πρωταγωνιστών ξανασυναντιούνται.  Ο Ewan McGregor επιστρέφει ως  Mark ‘Rent Boy’ Renton, οJonny Lee Miller ως Simon ‘Sick Boy’ Williamson και ο Robert Carlyle ως Begbie.

    Περιμένουμε με ανυπομονησία καθώς οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν τη σειρά να κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2017!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles