BREAKING

21ο Infocom World Conference: Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου μη χάσετε το μεγάλο ραντεβού της αγοράς στο Divani Caravel

Με τα δίκτυα οπτικών ινών και τις υπερυψηλές ταχύτητες που προσφέρουν να φτάνουν πλέον με γρήγορο ρυθμό στους καταναλωτές, αλλά και το 5G να μπαίνει στα βραχυπρόθεσμα επιχειρηματικά πλάνα των τηλεπικοινωνιακών εταιρειών, οι υποδομές επικοινωνιών στη χώρα μας αλλάζουν σελίδα. Νέες δυνατότητες για τους πολίτες και νέες προκλήσεις και ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις διαμορφώνουν το νέο τοπίο της ελληνικής οικονομίας η οποία, εφοδιασμένη με σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία, εμφανίζεται έτοιμη να προσελκύσει επενδύσεις. Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στα όνειρά τους! Η ψηφιακή ανάπτυξη μετασχηματίζει πλέον όλους τους κλάδους της οικονομίας και αυτός ο καθολικός μετασχηματισμός, θα αποτελέσει και τον κεντρικό άξονα πάνω στον οποίο θα κινηθεί το 21ο Infocom World 2019, ο τίτλος του οποίου είναι «Economy 4.0: Connected Future» και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Divani Caravel

Το Infocom World για μία ακόμη χρονιά θα είναι το συνέδριο που θα καταδείξει το μέλλον, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του: Connected Future. Συνδεθείτε λοιπόν με το μέλλον, be there, be part of the game, γιατί -όπως λέει και η κλασική ρήση: το μέλλον είναι ήδη εδώ, απλά δεν είναι διαδεδομένο ακόμη….

infocom-world-newsletter-31-7-19

Κορυφαία συνάντηση των επαγγελματιών TΠΕ

Το συνέδριο InfoCom World, που διοργανώνεται από την Smart Press με πυλώνες τα περιοδικά InfoCom και Κινητή Τηλεφωνία, αποτελεί θεσμό για τις Τηλεπικοινωνίες, την Πληροφορικής & τα Media στη ΝΑ Ευρώπη. Πρόκειται για το ετήσιο ραντεβού των στελεχών της ψηφιακής αγοράς, αλλά και όσων χρησιμοποιούν τα εξειδικευμένα εργαλεία και τις υπηρεσίες, προκειμένου να κάνουν πράξη τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό.

Στο InfoCom World συμμετέχει σύμπασα η επιχειρηματική κοινότητα: Στελέχη Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής & Media, CEOs, CIOs και IT Directors, Operation Managers, Data Center & Cloud Experts, Network Engineers, IT Strategists & Solution Architects, Κατασκευαστές και Προμηθευτές Τεχνολογικού Εξοπλισμού και Consumer Electronics.

Στην πράξη το συνέδριο αφορά όλους τους κλάδους, δεδομένου ότι το ICT εμπλέκεται οριζόντια, έμμεσα ή άμεσα, σε όλες τις αγορές. Έτσι, μεταξύ άλλων απευθύνεται σε: System Integrators, Service Providers, Οικονομικούς Διευθυντές, Developers, IT Security Officers, IT Auditors, Μηχανικούς Τηλεπικοινωνιών & Πληροφορικής, Συμβούλους Επιχειρήσεων, Data Analysts, Στελέχη Πωλήσεων, Διαφήμισης & Marketing, Στελέχη HR & PR, Νομικούς Συμβούλους κ.ά.

Η συμμετοχή σας στο συνέδριο είναι δωρεάν συμπληρώντας τη φόρμα εγγραφής εδώ

icw

Εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της Ολομέλειας του Συνεδρίου

(Αίθουσα Ολυμπία)
Πρόγραμμα Ολομέλειας

Παράλληλες Δράσεις

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και στη φετινή διοργάνωση, θα πραγματοποιηθει μια σειρά παράλληλων δράσεωνθεματικών ενοτήτων αλλά και εξειδικευμένων labs, με τη συμμετοχή διακεκριμένων εισηγητών, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή χρηστική εμπειρία στους συμμετέχοντες.

Digital Shipping Summit
Digitalisation in the Maritime Industry

(Αίθουσα Βεργίνα)
Digital Shipping Summit

Industrial Revolution 4.0: Trends & Opportunities

(Αίθουσα Βεργίνα)
Industrial Revolution 4.0

Πρόγραμμα Workshops

(Αίθουσες Έδεσσα - Νάουσα - Κοζάνη - Φλώρινα )

Έκθεση χορηγών εταιρειών

Στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο, οι περισσότεροι από 3.000 σύνεδροι που αναμένεται να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου, θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου ΤΠΕ και να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες, που θα τους βοηθήσουν να εξελίξουν όχι μόνο την καθημερινότητά τους, αλλά και την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Η συμμετοχή σας στο συνέδριο είναι δωρεάν συμπληρώντας τη φόρμα εγγραφής εδώ

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment