18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    2300 άτομα παρακολούθησαν συνολικά τα προγράμματα κατάρτισης ΗΥ που διοργάνωσε το ΚΕΠΑ

    Συνολικά 57 προγράμματα κατάρτισης για την απόκτηση βασικών γνώσεων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και εργαστήρια Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης πραγματοποιήθηκαν την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2018, όπως ανακοίνωσε χθες το Κέντρο Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ).

    Ειδικότερα, στα προγράμματα και εργαστήρια που υλοποιήθηκαν σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, συμμετείχαν συνολικά 800 άτομα. Παράλληλα, από την έναρξη των προγραμμάτων κατάρτισης και εργαστηρίων τον Σεπτέμβριο 2017 μέχρι και τον Μάρτιο 2018 πραγματοποιήθηκαν 107 προγράμματα/εργαστήρια, στα οποία συμμετείχαν 1500 άτομα συνολικά.

    Να σημειωθεί ότι τα εργαστήρια Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, έχουν διάρκεια 4 ωρών και κατά τη διάρκειά τους δίδεται έμφαση στη Διαδικτυακή Πύλη «Αριάδνη», το TaxisNet και στο Διαδικτυακό Σύστημα Πληρωμής Εισφορών στις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Στα προγράμματα κατάρτισης διάρκειας 24 ωρών για την εκμάθηση Ψηφιακών Δεξιοτήτων καλύπτονται, μεταξύ άλλων, οι θεματικές ενότητες: χρήση Διαδικτύου και οι βασικές εφαρμογές ΜS Word, MS Excel και η ασφάλεια δεδομένων.

    Τα εργαστήρια και προγράμματα κατάρτισης που προσφέρονται δωρεάν σε όλες τις πόλεις από το Κέντρο Παραγωγικότητας, σε συνεργασία με το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, θα συνεχιστούν καθόλη την διάρκεια του 2018. Τα προγράμματα/εργαστήρια απευθύνονται τόσο σε στελέχη επιχειρήσεων όσο και σε κάθε ενδιαφερόμενο. Σε όλους τους συμμετέχοντες που συμπληρώνουν με επιτυχία τα προγράμματα δίδεται πιστοποιητικό συμμετοχής.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για συμμετοχή είτε στα κατά τόπους Γραφεία του Κέντρου Παραγωγικότητας σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα, είτε στα τηλέφωνα 22806122, 25873588 και 24812430, είτε μέσω της ιστοσελίδας http://www.kepa.gov.cy/Mathisi/eskills.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles