20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Στις 24 Ιουνίου το Huawei Honor 6 με το Kirin 920 chipset

    Μόλις μάθαμε για το οκταπύρηνο Kirin 920 της Huawei, το μόνο που περιμέναμε ήταν να δούμε ποιά συσκευή θα το έφερε πρώτη…και μάλλον θα είναι το Honor 6!

    honor 6 invitation

    Honor 4 και Honor 5 δε θα υπάρξουν μάλλον, όπως καταλάβατε, αφού ο Κινέζος κατασκευαστής αποφάσισε να μεταπηδήσει κατ’ευθείαν στο νούμερο “6”, ίσως για να προλάβει iPhone 6, Nexus 6, Samsung Galaxy…6 (;). Η πρόσκληση που εστάλη δηλώνει την ημερομηνία επίσημης αποκάλυψης της νέας ναυαρχίδας, στις 24 του μήνα, η οποία γνωρίζουμε πως θα έχει οθόνη 5 ιντσών, ανάλυσης full HD (1080p) και πιθανότατα το Kirin 920.

    honor 6

    Αν ισχύσει το τελευταίο, τότε θα έχουμε το νέο “βασιλιά” των επιδόσεων, καθώς σύμφωνα με την ίδια τη Huawei, το chipset της αποδίδει καλύτερα από τα υπάρχοντα Qualcomm Snapdragon, Exynos και Mediatek chipsets!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles