19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    «24: Legacy»: Ο Carlos Bernard επιστρέφει στο ρόλο του Tony Almeida

    Αν και ο Kiefer Sutherland δυσαρέστησε τους φανατικούς οπαδούς του βάζοντας οριστικό τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει στο ρόλο του Jack Bauer, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι άλλοι χαρακτήρες της σειράς δε θα επιστρέψουν στη νέα σειρά. Ήδη, κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο κάποιες φήμες που θέλουν τη Mary Lynn Rajskub να επιστρέφει σαν Chloe O’Brian, αλλά λέγεται ότι την επανεμφάνισή του θα κάνει και ο Tony Almeida, η ιστορία του οποίου ξεκινά από την πρώτη σεζόν.

    carlos-bernard

    Συγκεκριμένα, το TV Line αναφέρει ότι ο Carlos Bernard θα υποδυθεί για ακόμη μια φορά τον Tony Almeida στη νέα σειρά 24:Legacy που ετοιμάζει το FOX. Η παραγωγή επιβεβαίωσε τις συγκεκριμένες πληροφορίες σε μια πρόσφατη σύντομη δήλωση: «Ο Tony Almeida είναι μια από τις πιο ανεξίτηλες προσωπικότητες στο σύμπαν του 24, άλλες φορές πιστός και τρυφερός και άλλες φορές εντελώς ανήθικος και αδίστακτος μισθοφόρος. Ο Carlos Bernard έχει κάνει μια καταπληκτική δουλειά υποδυόμενος αυτόν τον σκοτεινό και συγκρουσιακό χαρακτήρα και δε θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι από την επιστροφή του».

    Είναι γεγονός ότι ο Tony Almeida έχει ένα περίπλοκο παρελθόν με τον κόσμο του 24.

    <ακολουθούν spoilers>

    Για τέσσερις συνεχόμενες σεζόν ήταν ένας από τους πιο έμπιστους συναδέλφους του Jack Bauer, αλλά στην πέμπτη σεζόν η μοίρα του επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι, με τον τραγικό χαμό της γυναίκας του Michelle Dessler (Reiko Aylesworth), η οποία βρήκε φρικτό θάνατο μετά από έκρηξη στο αυτοκίνητό της. Στο τέλος της πέμπτης σεζόν σκοτώνεται και αυτός ή τουλάχιστον έτσι πιστεύαμε. Στη συνέχεια, εμφανίστηκε στην έβδομη σεζόν και βρέθηκε να συνεργάζεται με μια ομάδα τρομοκρατών. Στη συνέχεια, αποκαλύπτεται ότι συνεργάζεται με τους Chloe O’Brian και Bill Buchanan (James Morrison) για να καταλήξει το σενάριο ότι όλες οι πράξεις του στη συγκεκριμένη σεζόν είχαν σκοπό να αποκαλύψει και να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία της συζύγου του.

    Το μόνο ερώτημα που μένει να απαντηθεί, είναι ποιος ο ρόλος του Tony Almeida στη νέα σεζόν. Οι πληροφορίες προς το παρόν είναι πολύ ελάχιστες, με το κανάλι Fox να μην έχει αποκαλύψει προς το παρόν κάτι επίσημα. Το 24:Legacy θα κάνει το ντεμπούτο του στις 5 Φεβρουαρίου, μετά το Super Bowl 51, πριν μετακινηθεί στη νυχτερινή ζώνη της Δευτέρας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles