22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Έτοιμη για μάχη η Nina Williams στο Tekken 8 (gameplay trailer)

    Η Bandai Namco επιβεβαίωσε τις τελευταίες ώρες ότι η Nina Williams θα επιστρέψει στο Tekken 8, καθώς ένα νέο gameplay trailer την παρουσιάζει ως playable fighter στο επερχόμενο παιχνίδι και μάλιστα με μερικές νέες κινήσεις. Το trailer, το οποίο έχει διάρκεια περίπου δύο λεπτά, δίνει μια μικρή γεύση για τον επερχόμενο τίτλο, τους μηχανισμούς μάχης, τα διαφορετικά συστήματα και τους μαχητές.

    Σε tweet της Bandai Namco αναφέρεται: “Η Nina Williams πιάνει ξανά δουλειά στο Tekken 8. Ρίξτε μια πρώτη ματιά στη σιωπηλή δολοφόνο, πάνω στην ώρα για το επόμενο King of the Iron Fist tournament.”

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Παράλληλα, αποκαλύφθηκε ότι το κλειστό alpha test για το Tekken 8 θα λάβει χώρα τον επόμενο μήνα. Το trailer του Τekken 8 δυστυχώς, δεν περιλαμβάνει την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, οι φήμες όμως αναφέρουν ότι αναμένεται στις αρχές του 2024. Το πρώτο trailer του Tekken 8 έκανε το ντεμπούτο το Σεπτέμβριο, του κατά τη διάρκεια του State of Play της Sony, αποκαλύπτοντας τους Jin Kazama και Kazuya έτοιμους να αναμετρηθούν, φορώντας κλασικά Tekken ενδύματα. Τα γραφικά είναι πράγματι εντυπωσιακά. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες προσεχώς.

    Διαβάστε επίσης:

    Frictional Games: Αλλάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας του Amnesia: The Bunker

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles