20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Frictional Games: Αλλάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας του Amnesia: The Bunker

    Τον προηγούμενο μήνα, η Frictional Games ανακοίνωσε ότι η hit horror σειρά Amnesia θα επιστρέψει με το Amnesia: The Bunker, ένα παιχνίδι το οποίο θα σκορπίσει τη… φρίκη πίσω, στην περίοδο του Α’  Παγκοσμίου Πολέμου. Πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το επόμενο κεφάλαιο της σειράς θα καθυστερήσει, γνωστοποιώντας τη νέα ημερομηνία λανσαρίσματος του video game, η οποία είναι η 16η Μάϊου. Το Amnesia: The Bunker θα κυκλοφορήσει σε PC και κονσόλες.

    Στον επίκεντρο της ιστορίας τοποθετείται ο Henri Clement, ένας Γάλλος στρατιώτης, ο οποίος χωρίζεται από τους υπολοίπους και παγιδεύεται σε μια ανθρακαποθήκη. Για καλή ή για κακή του τύχη, δεν είναι εντελώς μόνος, αφού μαζί του βρίσκεται και ένα μυστηριώδες, απειλητικό τέρας. Κάπως έτσι αρχίζουν τα προβλήματα για τον ήρωα! Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, το Amnesia: The Bunker περιλαμβάνει όλα εκείνα τα στοιχεία που αναμένουν οι fans της κατηγορίας: ένα creepy σκηνικό, έναν επίμονο stalker και μια σειρά από γρίφους που πρέπει να λυθούν.

    Το Amnesia: The Bunker θα είναι διαθέσιμο στο Steam και στο Epic Games Store το Μάιο, όπως επίσης και στις κονσόλες PlayStation και Xbox.

    Διαβάστε επίσης: Atomic Heart: Απολαύστε 8 λεπτά καταιγιστικής gameplay δράσης! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles