20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Puss in Boots 2: Ο αγαπημένος γάτος επιστρέφει με νέες περιπέτειες (trailer)

    Η αγαπημένη ταινία Puss in Boots, μετά από αρκετά χρόνια, επιστρέφει στις 23 Σεπτεμβρίου στις αίθουσες με ένα άκρως διασκεδαστικό sequel που υπόσχεται νέες περιπέτειες.

    Στο πλαίσιο αυτό, η Universal Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της ταινίας. Στο γνωστό γάτο, τη φωνή δίνει ο Antonio Banderas, ενώ συμμετέχουν οι ηθοποιοί Florence Pugh, Olivia Colman, Wagner Moura, Ray Winstone, John Mulaney, Da’Vine Joy Randolph, Anthony Mendez και Samson Kayo.

    Στο «Puss in Boots: The Last Wish», ο γάτος βρίσκεται στην 9η και τελευταία ζωή. Μαζί με την Kitty και τον Perro θα ξεκινήσουν για μια ακόμα περιπέτεια, με στόχο να βρουν την τελευταία επιθυμία και να αποκατασταθούν οι χαμένες ζωές του.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Περιπέτεια και ατελείωτο γέλιο στη Χαμένη Πόλη (The Lost City)! Δείτε το trailer!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles