17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    288 εμπρηστικές επιθέσεις κατά κεραιών και επεισόδια βίας κατά εργαζομένων από την παραπληροφόρηση για το 5G

    Από τότε που ο κορωνοϊός έπληξε την Ευρώπη στις αρχές του 2020, η παραπληροφόρηση 5G που εξαπλώνεται στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει περισσότερες από 288 εμπρηστικές επιθέσεις κατά κεραιών, καθώς και αρκετά επεισόδια βίας κατά εργαζομένων στον τομέα των τηλεπικοινωνιών σε 13 ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένων 30 επιθέσεων τους πρώτους τρεις μήνες του τρέχοντος έτους.

    Oι ενώσεις τηλεπικοινωνιών ETNO και GSMA κυκλοφόρησαν χθες ένα νέο Οδηγό για το 5G με στόχο να βοηθήσουν τις τοπικές κοινότητες σε ολόκληρη την Ευρώπη να δουν τα οικονομικά και κοινωνικά οφέλη της επόμενης γενιάς κινητής τεχνολογίας. Ο οδηγός καταρρίπτει επίσης μύθους που σχετίζονται με την ασφάλεια 5G και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Ο οδηγός συγκεντρώνει πραγματικές πληροφορίες σχετικά με το 5G που προέρχονται από τις εθνικές και διεθνείς υγειονομικές αρχές, καθώς και πληροφορίες από κορυφαίες οικονομικές μελέτες. Επιπλέον, παρέχει συγκεκριμένη έμπνευση και παραδείγματα σχετικά με τη χρήση της τεχνολογίας 5G σε εννέα ευρωπαϊκές χώρες, από την κατασκευή πλοίων ακριβείας στην Ισπανία έως τα έξυπνα πανεπιστήμια στην Εσθονία.

    Ο οδηγός έρχεται σε μια περίοδο όπου το 5G είναι ήδη διαθέσιμο στο εμπόριο σε 30 ευρωπαϊκές χώρες, από σχεδόν 84 φορείς εκμετάλλευσης. Εκθέσεις δείχνουν ότι η πλήρης ανάπτυξη του 5G στην Ευρώπη θα μπορούσε να οδηγήσει σε 2,4 νέα εκατομμύρια θέσεις εργασίας έως το 2025 και να δημιουργήσει 113 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως στο ΑΕΠ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles