17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    2ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Αγαπώ την Κύπρο»

    Σημαντικές καινοτομίες περιλαμβάνει ο 2ος κατά σειρά  Παγκύπριος Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Αγαπώ την Κύπρο», που διοργανώνεται από Stressball, με στόχο την ανάδειξη γνωστών και άγνωστων περιοχών της Κύπρου, του πολιτισμού της ιστορικότητας και του φυσικού πλούτου του νησιού μας. Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει τις ακόλουθες πέντε κατηγορίες:

    • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ

    • ΤΟΠΙΟ / ΦΥΣΗ

    • ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (TRAVEL PHOTOGRAPHY)

    • MOBILE PHOTOGRAPHY

    • ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ “SAVE THE PLANET-O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΖΗΣΕ ΣΤΟ 2050”

    Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, κριτική επιτροπή θα αναδείξει 18 νικητές οι όποιοι θα κερδίσουν πλούσια δώρα. Σημειώνεται επίσης ότι θα ακολουθήσει έκθεση φωτογραφίας. Μέρος της έκθεσης θα μεταφερθεί στην Κρατική Έκθεση όπου και θα παραμείνει μέχρι τον Απρίλιο του 2018 στο πλαίσιο της δραστικής έκθεσης «Η πόλη του μέλλοντος». Παράλληλα, με το διαγωνισμό θα υπάρχουν εργαστήρια και δράσεις που θα έχουν σχέση με τη φωτογραφία. Αριθμός φωτογραφιών που θα επιλεγεί από την κριτική επιτροπή θα εκτυπωθούν σε μορφή ημερολογίων, calendar και card postal με το όνομα του φωτογράφου να αναγράφεται σε αυτά. Όλα τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν για ενίσχυση του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

    Τέλος σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός φωτογραφίας «Αγαπώ την Κύπρο», εντάσσεται στο πλαίσιο του «Έτους Περιβαλλοντικών Δράσεων 2017» και είναι υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και του Επίτροπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ και την υποστήριξη του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.

    stressball

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles