20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    3 ακόμη βραβεία για CL8 – BITE22

    Δελτίο Τύπου

    Η CL8 διακρίνεται για άλλη μια φορά κερδίζοντας άλλα τρία βραβεία BITE22 σε τρεις σημαντικούς τομείς – VMware Virtual Data Center, Colocation Services και Technical Expertise and Support. Το cloud computing προσφέρει άμεσα τεχνολογία, δηλαδή υπολογιστική δύναμη, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν χρειάζεται και να διαγραφεί όταν δεν χρειάζεται. Διατίθεται σε μοντέλο pay-as-you-go, παρόμοιο μοντέλο με το ηλεκτρικό ρεύμα και την τηλεφωνία. Το VMware VDC της CL8 προσφέρει υψηλή απόδοση και εξαιρετικά ασφαλισμένη υποδομή Cloud, η οποία σας επιτρέπει να αυξάνετε ή να μειώνετε την επεξεργαστική δύναμη για να προσαρμόζεστε ανάλογα με τις επιχειρηματικές σας ανάγκες.

    Οι επιχειρήσεις μετακινούνται στα ιδιωτικά κέντρα δεδομένων και στο Cloud επειδή δεν μπορούν να μεγαλώσουν μέσα στο δικό τους server room. Το Colocation είναι η επιλογή να φιλοξενήσετε το δικό σας εξοπλισμό σε ένα κέντρο δεδομένων τελευταίας τεχνολογίας. Οι Κύπριοι και διεθνείς πελάτες της CL8 αναγνωρίζουν την αξία των υπηρεσιών Colocation και τις χρησιμοποιούν σε μια σειρά από σενάρια. Επιταχύνετε τα έργα πληροφορικής εγκαθιστώντας άμεσα τον εξοπλισμό σας, για να πετύχετε ευκολότερα τους επιχειρηματικούς σας στόχους και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

    Η CL8 πέτυχε το βραβείο Τεχνικής Εξειδίκευσης και Υποστήριξης, καθώς συνεργάζεται με τους πελάτες πριν λάβει μια απόφαση, συμβουλεύοντας, σχεδιάζοντας, δοκιμάζοντας την προτεινόμενη λύση και στη συνέχεια προσφέροντας υποστήριξη μετά την πώληση. Αυτή είναι η πραγματική προστιθέμενη αξία που λαμβάνει ένας πελάτης από το CL8. Η εταιρεία υποστηρίζει προληπτικά την υποδομή πληροφορικής ώστε να λειτουργεί χωρίς διακοπές. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία επικεντρώνεται στον προγραμματισμό, την υλοποίηση έργων τεχνολογίας σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου και την εφαρμογή τακτικών δραστηριοτήτων συντήρησης και παρακολούθησης.

    Ο Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της CL8 Θεοδόσης Θεοδοσίου επεσήμανε ότι τα βραβεία είναι αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας, της εμπειρίας, της έξυπνης και σκληρής δουλειάς όλων των εργαζομένων και της διοίκησης της CL8. Τα βραβεία αντανακλούν το πάθος μας για την τεχνολογία και την πελατοκεντρική κουλτούρα μας. Και οι τρεις κατηγορίες καθορίζουν την επιτυχία του ψηφιακού μετασχηματισμού των πελατών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles