16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    3 Body Problem: Δείτε το trailer που ανεβάζει το Sci-Fi σε άλλο level

    Το μυστήριο του τι κρύβεται πέρα από το γαλαξία μας και η κατανόηση του αρχίζει να αποκαλύπτεται στο τελικό trailer που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix για την επερχόμενη μεταφορά του μυθιστορήματος 3 Body Problem.

    Σύντομα, η απάντηση στο ερώτημα “Ποιοι είναι αυτοί;” θα δοθεί όταν η σειρά κάνει το ντεμπούτο της στην πλατφόρμα streaming στις 21 Μαρτίου. Το trailer αποτελεί το τελικό θεμέλιο που τοποθετείται για να χτιστεί το πολυαναμενόμενο project που έχουν αναλάβει οι D.B. Weiss και David Benioff.

    Με κεντρικούς χαρακτήρες που περιλαμβάνουν τον Benedict Wong (Doctor Strange in the Multiverse of Madness), τον Liam Cunningham (Το Τελευταίο Ταξίδι του Δημήτριου), την Eiza Gonzalez (Baby Driver) και άλλους, η εισβολή των εξωγήινων είναι εδώ και η ανθρωπότητα θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες.

    Δείτε το trailer του 3 Body Problem

    Μαζί με τους Wong, Gonzales και Cunningham, το cast συμπληρώνουν οι John Bradley (Game of Thrones), Tsai Chin (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Alex Sharp (The Trial of the Chicago 7), Jonathan Pryce (The Two Popes), Saamer Usmani (Inventing Anna), Ben Schnetzer (Warcraft), Jovan Adepo (Fences), Sea Shimooka (Arrow), Marlo Kelly (Dare Me), Stacy Abalogun (Death on the Nile), Jason Forbes (Borg vs McEnroe), Rosalind Chao (Mulan), Jess Hong (Brokenwood Mysteries) και οι Eve Lindley και Zine Tseng.

    Η επίσημη σύνοψη που έδωσε το Netflix αναφέρει: “Κίνα, δεκαετία του 1960. Η μοιραία απόφαση μιας νεαρής γυναίκας αντηχεί στον χώρο και τον χρόνο μέχρι μια ομάδα λαμπρών επιστημόνων του σήμερα. Καθώς οι νόμοι της φύσης ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια τους, πέντε πρώην συνάδελφοι συναντιούνται ξανά για να αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη απειλή στην ιστορία της ανθρωπότητας.”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles