17.5 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    3 Body Problem: Νέα sci-fi σειρά από τους δημιουργούς του Game of Thrones (trailer)

    Μια ενδιαφέρουσα sci-fi σειρά αναμένεται να δούμε προσεχώς στο νέο πρόγραμμα για το 2024 του Netflix. Πρόκειται για το 3 Body Problem, που φέρει την υπογραφή των γνωστών για το Game of Thrones του HBO David Benioff και Dan Weiss, ενώ το σενάριο έχει αναλάβει ο Alexander Woo του True Blood.

    Η σειρά θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη την περίφημη τριλογία του συγγραφέα Liu Cixin «Remembrance of Earth’s Past», η οποία αφηγείται την ιστορία της ανθρωπότητας που προετοιμάζεται για μια εξωγήινη εισβολή. Το trailer αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο της φετινής CES στο Λας Βέγκας, με την υπόσχεση μιας καθηλωτικής εμπειρίας για τους fans του είδους.

    Το Netflix κυκλοφόρησε επίσης έναν οδηγό χαρακτήρων για πρώτη φορά που εξηγούσε ποιοι ηθοποιοί έπαιζαν ποιους ρόλους. Η σειρά είναι η πρώτη δραματική σειρά από τους Benioff και Weiss από τότε που το Game of Thrones του HBO ολοκληρώθηκε, μετά από οκτώ σεζόν το 2019.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    «Αυτό που ελπίζουμε να κάνουμε είναι να μεταφέρουμε την εμπειρία – όχι απαραίτητα τις ακριβείς λεπτομέρειες – του μυθιστορήματος στην οθόνη», δήλωσε ο Woo. «Αυτό που ελπίζουμε να μείνει είναι η αίσθηση του δέους και η αίσθηση του εύρους, της κλίμακας, όπου τα προβλήματα δεν είναι πλέον μόνο τα προβλήματα ενός ατόμου ή ακόμα και ενός έθνους, αλλά ενός ολόκληρου είδους».

    Διαβάστε επίσης:

    «17 Κλωστές»: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της νέας σειράς της COSMOTE TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles