20 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    30.000 OnePlus 2 γίνονται καπνός μέσα σε μόλις 64 δευτερόλεπτα!

    Οι λάτρεις της mobile τεχνολογίας φαίνεται ότι “ψήνονται” πολύ για το OnePlus 2, καθώς με το που ξεκίνησε η διαδικασία των προσκλήσεων για την παραγγελία του διαδόχου του πετυχημένου OnePlus επικράτησε πραγματικός πανικός! Στη Κίνα δε, η τρέλα για το νέο OnePlus φτάνει στα ουράνια… Ενδεικτικό είναι ότι με το που ανέβηκε η δυνατότητα προπαραγγελίας του πολυαναμενόμενου smartphone μέσω του επισήμου site της OnePlus, 30.000 συσκευές εξαντλήθηκαν μέσα σε μόλις 64 δευτερόλεπτα (στη Κίνα δεν χρησιμοποιείται το σύστημα των invitations)!

    oneplus-2-01

    Οι υπεύθυνοι της OnePlus μάλλον δεν θα μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους με το πόσο γρήγορα εξαφανίστηκαν οι 30.000 συσκευές και σίγουρα ούτε το πιο αισιόδοξο στέλεχος της εταιρείας δεν θα μπορούσε να φανταστεί την τόσο πολύ θετική απόκριση του κοινού. Ενδεικτικό είναι ότι για το πρώτο OnePlus οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για 50.000 με 100.000 πωλήσεις max, ενώ οι πωλήσεις του ξεπέρασαν με χαρακτηριστική άνεση το 1.000.000! O βελτιωμένος και αναβαθμισμένος διάδοχος του OnePlus θα διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών με ανάλυση στα 1080p, επεξεργαστή 8 πυρήνων Snapdragon 810, 3 ή 4GB μνήμης RAM, κάμερα με 13 MP και selfie cam στα 5 MP, όπως επίσης αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, Android 5.1 Lollipop, υποστήριξη 4G και μπαταρία στα 3.300mAh. To νέο OnePlus θα είναι διαθέσιμο σε πολλές αγορές από τις 11 Αυγούστου και κάτι μας λέει ότι το νέο αυτό high-end smartphone θα ξεπεράσει σε επιτυχία τον προκάτοχο του.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles