17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    30 Minutes or Less: Slacker action…

    Τιμή και δόξα στους slackers! Εκεί που πιστεύαμε πως ήταν είδος υπό εξαφάνιση και πως τα τελευταία δείγματα είχαν ξεμείνει κάπου στα ‘90s, εμφανίστηκε ο Jesse Eisenberg (ο… Mark του The Social Network) και το υπόλοιπο καστ του 30 Minutes or Less για να μας δείξουν πως είναι in να νοιώθεις το σαρκίο σου να “λιώνει” στον καναπέ. Συν μία τρομερή πίεση στην ουροδόχο κύστη από τις πολλές μπύρες.

    Σίγουρα ο Ruben Fleischer καταλάβαινε πως δυο μαζεμένα “alternative” hits δεν μπορούν να «κάτσουν». Έτσι μετά το Zombieland που τον έκανε γνωστό, το 30 Minutes or Less ένοιωθε πως θα αποτελούσε το πιο minor φιλμ του, που μοιραία περιμένει τώρα να τα πάει καλύτερα στην home video αγορά, όπου και έχει πλέον κάνει την εμφάνισή της.

    Οι Danny McBride και Nick Swardson βαριούνται να ληστέψουν μία τράπεζα και δένουν στον pizza boy Eisenberg μία βόμβα. Εάν δεν το κάνει εκείνος, μαζί με τον φίλο του (Aziz Ansari) που θα εμπλακεί στην πορεία, θα τον ανατινάξουν. Ο Fleischer χωρίς να δίνει σαρκαστικό τόνο στο φιλμ, αφήνει την τετράδα να αγχώνεται, να βιάζεται και να μπερδεύεται, σ’ ένα fast food action-comedy φιλμ που μοιάζει με tribute στην τρελή ημέρα του Ferris Bueller.

    Το μαύρο χιούμορ της ταινίας θα μπορούσε να ήταν πιο αυθάδης, να προσπαθεί να ταράξει πιο πολύ όλους τους καθωσπρέπει, ωστόσο προτιμά να μένει στην…  goofy πλευρά των πρωταγωνιστών που αυτοσχεδιάζουν σε μία… αυτοσχέδια κατάσταση. Σε 30 Λεπτά ή Λιγότερα πάντως θα έχετε ήδη καταλάβει εάν αυτή η ταινία σας ικανοποιεί ως ένα απλό αστείο happening ή σας απογοητεύει γιατί αυτοί οι slacker τύποι θα έπρεπε να βάλουν… «extra cheese» στην κινηματογραφική τους πίτσα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles