21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο Super Sonic επιστρέφει στο νέο trailer του Sonic Frontiers

    Ο Sonic αποτελεί έναν εξαιρετικά δημοφιλή χαρακτήρα εδώ και δεκαετίες. Τα video games και οι ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί συγκεντρώνουν παραδοσιακά το ενδιαφέρον του κοινού, γι’ αυτό με αρκετή ανυπομονησία αναμένεται και ο νέος τίτλος Sonic Frontiers που θα φτάσει στις 8 Νοεμβρίου σε PlayStation, Xbox, Nintendo Switch και PC.

    Ένα νέο trailer, που αποκαλύφθηκε με αφορμή το Tokyo Game Show, έρχεται τώρα να προσφέρει στους fans μια πρώτη γεύση του Super Sonic. Στο καινούριο video, ο γνωστός σκαντζόχοιρος εξερευνά τον κόσμο, αντιμετωπίζει τεραστίων διαστάσεων εχθρούς και “ξεκλειδώνει” δυνάμεις με βασικό “όπλο” τα emeralds.

    Παράλληλα, το trailer αποκαλύπτει και λίγο gameplay. Υπάρχει ένα τεράστιο ηφαίστειο, ένα νέο ρομπότ-εχθρός και ο Sonic παρουσιάζεται πάνω σε ένα επίσης ρομποτικό ιπτάμενο πλάσμα.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Σημειώνεται ότι το παιχνίδι έχει αναπτυχθεί από την ομάδα Sonic της Sega στην Ιαπωνία με παραγωγό τον Sachiko Kawamura και director το Morio Kishimoto. Σύμφωνα με τους developers, το Sonic Frontiers είναι  εμπνευσμένο από τα open-zone παιχνίδια και δίνει τη δυνατότητα στο Sonic να εξερευνήσει ελεύθερα.

    Διαβάστε επίσης:

    Αποκαλύφθηκε το Τekken 8! Δείτε τα εντυπωσιακά γραφικά στο πρώτο trailer (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles