17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    35 χρόνια Pac-Man

    Έχει σημαδέψει όσο λίγα games τα παιδικά μας χρόνια, συντροφεύοντας αναμνήσεις μαζί με ανέμελες διακοπές, παγωτά γρανίτα ή πατούσα και χτένισμα που, όταν το βλέπουμε στις φωτογραφίες, κλείνουμε τα μάτια από ντροπή. Το Pac-Man έχει χαρακτηρίσει μία εποχή και είναι ακόμη “ζωντανό” (αν θυμηθούμε και πόσο οι σύγχρονοι Internet maniacs αγκάλιασαν την πρωταπριλιάτικη παρουσία του στους Google Maps).

    35-pac-man

    Σήμερα, συμπληρώνονται 35 χρόνια από την πρώτη φορά που το arcade game που πολλοί αγαπάμε έκανε την πρώτη του εμφάνιση. Ήταν 22 Μαΐου του 1980 και έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Ιαπωνία, με το παιχνίδι να έχει αναπτυχθεί από την εταιρεία Namco ενώ δημιουργός του είναι ο Toru Iwatani. Ο λατρεμένος Pac-Man, με στόχο να φάει όλα τα pac-dots μέσα σε ένα λαβύρινθο ώστε να προχωρήσει στην επόμενη πίστα και τους τέσσερις εχθρούς (Blinky, Pinky, Inky και Clyde) να θέλουν να τον πιάσουν και να του αφαιρέσουν μία από τις ζωές του, έχει περάσει μαζί μας δεκαετίες από τη ζωή μας και… συνεχίζει.

    Με αφορμή τα 35 χρόνια Pac-Man, στο App Store θα βρείτε μία ενημερωμένη έκδοση της σχετικής εφαρμογής τόσο στην κανονική όσο και στη δωρεάν Lite έκδοση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles