18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Πετώντας πάνω από το Campus 2, τα νέα HQ της Apple (vid)

    Ένα 3D rendering της Technology Integration Services (μίας εταιρείας που δε… σχετίζεται με την κατασκευή, αλλά, με βάση designs που έχουν δημοσιευτεί, αποφάσισε να κάνει αυτή την υπέροχη δουλειά) μας “ταξιδεύει” πάνω από το νέο “διαστημόπλοιο” της Apple, το Campus 2, όπου θα στεγάζονται τα νέα κεντρικά γραφεία της.

    apple-campus-2-01

    Τι παραπάνω σε σχέση με ό,τι έχουμε δει έως τώρα μαθαίνουμε απ’ αυτήν τη “virtual” πτήση πάνω από τα νέα φουτουριστικά HQ της αμερικανικής εταιρείας; Αρχικά, η εικόνα τους “πετώντας” πάνω από αυτά είναι μοναδική, δίνοντάς μας οπτικές που δύσκολα θα μπορούσαμε να δούμε στα απλά renderings που έχουν διαρρεύσει έως τώρα. Είναι εντυπωσιακό το πόσο μεγάλες είναι οι εγκαταστάσεις της Apple σε σύγκριση με τα γύρω σπίτια. Έπειτα, και το ότι, πέρα από το “διαστημόπλοιο”, τα headquarters της εταιρείας αποτελούνται και από δεκάδες άλλα κτίρια, που συνθέτουν το συνολικό Campus 2 της Apple.

    apple-campus-2-02

    Φυσικά, δε θα μπορούσε κανείς να αγνοήσει τους οπωρώνες γύρω από τα γραφεία, που δημιουργούν μία άκρως “πράσινη” εικόνα, καθώς επίσης, φυσικά, και τα ηλιακά panels που καλύπτουν σχεδόν κάθε επιφάνεια.

    apple-campus-2-03

    Πέρα από τις φωτογραφίες, δείτε και το άκρως ενδιαφέρον video από την “πτήση” της TIS εδώ σημειώνοντας πως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και… καθυστερήσεις, φαίνεται πως τα νέα κεντρικά γραφεία της Apple θα είναι έτοιμα για εγκατάσταση των υπαλλήλων της μέσα στο 2016.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles