22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    3ο Συνέδριο Security Project Cyprus – H κορυφαία συνάντηση των ειδικών της ασφάλειας στην Κύπρο

    800x200 newsletter 18-9-18 sent

    Το 3ο Συνέδριο Security Project Cyprus – που θα διοργανωθεί την Τρίτη 23 Οκτωβρίου στο Hilton Cyprus Λευκωσίας – θα αναδείξει τους τρόπους με τους οποίους το όραμα της ενσωμάτωσης της Ασφάλειας στις Έξυπνες Πόλεις και τα Έξυπνα Κτίρια μπορεί να γίνει πράξη.

    Το πρόγραμμα του Συνεδρίου θα καλύψει ένα ευρύτατο πεδίο θεματολογίας, με παρουσιάσεις από θεσμικούς φορείς και εισηγητές με εμπειρία και τεχνογνωσία σε διάφορους τομείς της ασφάλειας, ενώ ταυτόχρονα στο χώρο του συνεδρίου θα διοργανωθεί έκθεση όπου εταιρίες του χώρου θα παρουσιάσουν προϊόντα, ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες security. 

    Οι σύγχρονες προκλήσεις και οι νέοι τρόποι αντιμετώπισης κάθε μορφής εγκληματικότητας και κινδύνων που αντιμετωπίζουν σήμερα οι δημόσιες και ιδιωτικές υποδομές, αλλά και ευρύτερα οι πολίτες και η κοινωνία θα βρεθούν στο επίκεντρο του συνεδρίου. Τα χαρακτηριστικά που συναντάμε στις νέες μορφές τρομοκρατίας, στο οργανωμένο έγκλημα, αλλά και τη μικρή και μεσαία εγκληματικότητα και η συνεισφορά της τεχνολογίας στην προστασία των εγκαταστάσεων θα αποτελέσουν τα βασικά σημεία αναφοράς. 

    Το συνέδριο Security Project Cyprus θα αποτελέσει για ακόμα μια χρονιά τη σημαντικότερη συνάντηση των ειδικών της ασφάλειας στην Κύπρο, αλλά και όλων όσων έχουν ευρύτερο ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο χώρο συμμετέχοντας σε μια εκδήλωση ενημέρωσης, επικοινωνίας, ανταλλαγής γνώσεων και πληροφοριών, ανάδειξης προβληματισμών και εξωστρέφειας.

    Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ΔΩΡΕΑΝ και απαιτείται προεγγραφή. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.securityproject.com.cy

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles