15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Θες να πας τις γνώσεις σου στο Facebook Marketing ένα βήμα παραπέρα;

    gia 17-3 cover 21-2-14 sent

    Τι κάνεις τη Δευτέρα 17 Μαρτίου στις 7 μ.μ.; Η σωστή απάντηση είναι Digital Days! Την ερχόμενη Δευτέρα λοιπόν, τα Digital Days παρουσιάζουν το Facebook Marketing, όπως δεν το έχεις ξαναδεί. Γιατί το Facebook; Μα επειδή είναι το δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής διτκύωσης με πάνω από ένα δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Και επειδή πρέπει να βρίσκεσαι όπου είναι οι πελάτες σου, εν δυνάμει ή υπάρχοντες, Facebook is the place to be!

    Ο Άγγελος Σφακιανάκης χρησιμοποιώντας ως case study το relaunch της HTC θα σου μάθει πώς μπορείς να στήσεις αλλά και να διατηρήσεις μια επιτυχημένη σελίδα στο Facebook. Ok, άντε και την έστησες την εταιρική σου σελίδα στο Facebook πώς μπορείς να βρεις το κοινό σου και με ποιούς  τρόπους θα το προσεγγίσεις;  Ο Μάριος Ηλιόπουλος οχι μόνο θα απαντήσει στα παραπάνω αλλά και θα σου δώσει μερικές χρήσιμες συμβουλές.

    Η Μαρία Κολλώση με την πολύτιμη εμπειρία της θα σου δώσει συμβουλές αλλά και βέλτιστες πρακτικές για το πως μπορείς να διαφημιστείς στο Facebook ενώ ο Παναγιώτης Καζάνης, θα τον θυμάσαι από τον πρώτο κύκλο των Digital Days, θα μοιραστεί μαζί σου τα συστατικά μιας επιτυχημένης καμπάνιας στα Social Media αλλά το -κυριότερο- πώς οι fans σου θα γίνουν ευαγγελιστές του brand σου και τελικά πελάτες.

    Το customer support, όπως το ήξερες έχει πεθάνει! Οι πελάτες σου “απαιτούν”, την εποχή που τα social media αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας,  να είσαι 24/7 online και να τους εξυπηρετήσεις. Σε περίπτωση που δεν ξέρεις πως να κάνεις τη μετάβαση στην εποχή του Facebook μαζί μας θα είναι ο Φραγκίσκος Καβρουδάκης, οπότε δεν έχεις λόγο να αγχώνεσαι! Και επειδή πάντα υπάρχει περίπτωση μιας κρίσης, μάθε από Γιάννη Καλαφάτη πώς μπορείς να τις αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά.

    Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα μάθεις αρκετά πράγματα. Κλείσε το ειιητήριό σου για το Facebook Unlimited τώρα!

     Α! και μην ξεχνάς τη σελίδα των Digital Days στo Facebook, όπου μπορείς να μένεις ενημερωμένος για τα τελευταία νέα.

    CU there!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles