20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Ισπανία – Ιρλανδία 4-0

    Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισαν οι Πρωταθλητές Ευρώπης Ισπανοί στον αγώνα τους κόντρα στην Ιρλανδία. Έχοντας να παίξουν ενάντια στην πιο αδύναμη ομάδα του Euro 2012, οι «Φούριας Ρόχας» έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Fernando Torres ο οποίος και σημείωσε δύο τέρματα, κέρδισαν με 4-0 εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του τουρνουά.

    Οι Ιρλανδοί ήταν εκείνοι που έχασαν την πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού στο 2ο μόλις λεπτό, όταν ο Casillas απέκρουσε το σουτ του Cox. Η Ισπανία ανασκουμπώθηκε και στην πρώτη της επίθεση πέτυχε το 1-0. Ο Torres πήρε τη μπάλα έπειτα από λανθασμένη απόκρουση της ιρλανδικής άμυνας και με όμορφη προσπάθεια άνοιξε το σκορ. Για το υπόλοιπο πρώτο μέρος το γήπεδο… έγερνε με τους Ισπανούς να χάνουν σωρεία ευκαιριών σχεδόν με κάθε παίκτη της μεσαίας γραμμής! Το 1-0 παρέμεινε ως τη λήξη του ημιχρόνου ωστόσο, αφήνοντας έτσι ελπίδες στους Ιρλανδούς.

    Οι ελπίδες αυτές βέβαια παρέμεναν σε θεωρητικό επίπεδο αφού η ισπανική αρμάδα και πάλι στο 4ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματά της με πανέμορφη προσπάθεια του Silva που κατάφερε να περάσει τη μπάλα από το «μάτι της βελόνας». Το 3-0 σημειώθηκε από τον Fernando Torres στο 70ο λεπτό κι ενώ οι Ισπανοί είχαν σηκώσει το πόδι απ’ το γκάζι, για να έρθει ο Fabregas με δυνατό σουτ από πλάγια θέση να κλείσει το σκορ στο 83’.

     

    Οι συνθέσεις

    Ισπανία: Casillas, Arbeloa, Pique, Ramos, Alba, Xavi, Busquets, Xabi Alonso (Martinez 65’), Silva, Torres (Fabregas 74’), Iniesta (Cazorla 80’)

    Ιρλανδία: Given, O’Shea, St Ledger, Dunne, Ward, Duff (McClean 76’), Andrews, Whelan (Green 80’), McGeady, Cox (Walters 46’), Keane

     

    Τα γκολ

    Torres 4’-70’, Silva 49’, Fabregas 83’ – –

     

    Οι κάρτες

    Xabi Alonso, Martinez – Keane, Whelan, St Ledger

     

    Δείτε βίντεο

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles