15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    4 συναυλίες για να βάλεις στο πρόγραμμα

    Με αυστηρά μέτρα προστασίας και πολύ αισιοδοξία ξεκινάνε σταδιακά οι πολιτιστικές δράσεις του φετινού καλοκαιριού σε όλη την Ελλάδα. Θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, εκθέσεις και ξεναγήσεις γεμίζουν τον καλλιτεχνικό χάρτη και εμείς επιλέξαμε για αρχή 4 συναυλίες που υπόσχονται να μας αλλάξουν τη διάθεση!

    Ο Κωστής Μαραβέγιας υποδέχεται αυτό το ιδιαίτερο καλοκαίρι με τον τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει τόσο καλά. Με χαρά, ελπίδα, χιούμορ, εξαιρετικά θετική διάθεση, με μελωδία και ρυθμό. Ορμώμενος από το στούντιο και το νέο του τραγούδι «ΡΙΤΑ», με όλα τα αγαπημένα μας από τη δισκογραφία του αλλά και δικά του αγαπημένα που διασκευάζει και τραγουδά, μας καλεί τη Δευτέρα 26 Ιουλίου στο ΒΕΑΚΕΙΟ θέατρο Πειραιά να γίνουμε σώμα μιας συναυλίας-γιορτής από τα παλιά, γεμάτης με μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.

    Προπώληση εισιτηρίων VIVA.gr

    Η σπουδαία ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο κορυφαίος  Μιχάλης Χατζηγιάννης , αυτό το καλοκαίρι -που όλοι περιμένουμε με λαχτάρα – θα μοιραστούν την σκηνή  χαρίζοντάς μας «Μια αγκαλιά τραγούδια»!! Οι δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες , ενώνουν γιά πρώτη φορά τις φωνές τους και τα τραγούδια τους που τόσο έχουμε όλοι αγαπήσει ! Μας υπόσχονται   ένα δίωρο μοναδικό μουσικό ταξίδι με το ακριβό τους «Διθέσιο» ,  ένα νοσταλγικό  «Πάρτυ» , μία καλοκαιρινή  «Γιορτή» ,  μας προκαλούν να τραγουδίσουμε μαζί τους το «Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί»  να απογειωθούμε  με τα «Χέρια ψηλά»  , να τραγουδίσουμε όλοι μαζί το αγαπημένο μας «Χορεύω» και τα ολοκαίνουργια τραγούδια τους «Νικητές Χαμένοι» και «Κανένας μόνος»!

    Προπώληση εισιτηρίων VIVA.gr

    Σε αυτήν την δύσκολη και ιδιαίτερη εποχή, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η παρέα των μουσικών της δημιούργησαν ένα ψηφιακό album με τίτλο ΠΑΡ’ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ με αγαπημένες διασκευές, τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της, με το συναίσθημα και την ερμηνεία της. Όσα χωράνε στην καρδιά της και θέλει να μοιραστεί μαζί μας! Αυτό, ήταν και η ιδέα και η αφορμή για τον τίτλο της περιοδείας της!  Κάποια από αυτά τα τραγούδια τα έχουμε ακούσει στις ζωντανές της εμφανίσεις μέσα στα χρόνια, κάποια άλλα όχι. Κάποια τα έχουμε ακούσει περισσότερο και κάποια λιγότερο. Όλα όμως έχουν ένα κοινό σημείο. Την αγάπη της Ελεωνόρας για τη καλή μουσική! Αγάπη που μας τη δίνει απλόχερα σε κάθε της εμφάνιση! Αγάπη που θα μας τη δώσει και το καλοκαίρι αυτό με τις εμφανίσεις της.

    Προπώληση εισιτηρίων VIVA.gr

    Το Νο1 συγκρότημα ανοίγει τα φτερά του και προσγειώνεται στο φυσικό του περιβάλλον, στο Θέατρο Άλσος για δύο μοναδικές παραστάσεις. Οι ΜΕΛΙSSES  έχοντας  στο ενεργητικό τους περισσότερα από 1200 live στα 12 χρόνια τους, αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό  παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο.  Το αγαπημένο  συγκρότημα έρχεται στο Θέατρο Άλσος και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του όπως «Το Κύμα», το «Έλεγες», το «Γιατί», το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», το «Δεν Έχω Ιδέα», το «Είμαι Αλλού», το «Κρυφτό», το «Ένα Λεπτό» αλλά  και μοναδικές διασκευές που όλοι έχουμε αγαπήσει. Μαζί τους επί σκηνής θα βρίσκεται η εκρηκτική Μαντώ με την οποία θα πραγματοποιήσουν ένα «ταξίδι» στα υπέροχα 90s. Αγαπημένες επιτυχίες όπως το «Εμείς» το «Δανεικά» το «Στοιχηματίζω» το «Η δική μας η αγάπη» θα αναβιώσουν μοναδικά στην σκηνή του Θεάτρου Άλσος.

    Προπώληση εισιτηρίων VIVA.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles