18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    4 villains φτάνουν για το Batman v Superman: Dawn of Justice;

    Στο Batman v Superman: Dawn of Justice αναμένεται να παρατηρηθεί μποτιλιάρισμα από “κακούς”. Τουλάχιστον για τέσσερις μιλάει το Latino Review και σ’ αυτούς χωρίς να μετράει τον έτσι κι αλλιώς μόνιμα αινιγματικό Lex Luthor.

    batman-v-superman-dawn-of-justice

    Αφού λοιπόν το γνωστό site αποκλείει την περίπτωση να δούμε τους Metallo και Joker, σύμφωνα με τις πηγές του οι τέσσερις επικρατέστεροι”villains” για να εμφανιστούν στο φιλμ είναι οι παρακάτω:

    Victor Zsasz: 
    Ένας σχετικά καινούργιος villain του Batman (εμφανίστηκε το 1992), ένας serial killer που για να κρατάει λογαριασμό πόσους έχους σκοτώσει, με κάθε φόνο χαρακώνει και το δέρμα του!

    Morgan Edge: 
    Ένας μεγιστάνας των media που πάντα τον συνδέουν με το οργανωμένο έγκλημα. Στην πρόσφατη ιστορία της DC Comics, παρουσιάζεται ως ο ιδιοκτήτης της Daily Planet.

    David Cain: 
    Ένας από τους μεγαλύτερους δολοφόνους στον κόσμο των comics. Πολλά γεγονότα της “ζωής” του έχουν συνδεθεί με την Gotham City, αν και έργο λέγεται πως η μοίρα του θα συνδεθεί με εκείνη του σωματοφύλακα του Lex Luthor.

    Amanda Waller: H σκληρή leader της Suicide Squad που πρόσφατα κέρδισε πόντους λόγο του Arrow. Μισεί θανάσιμα τον Superman και αυτό τα λέει όλα.

    Τώρα πόσοι απ’ αυτούς θα βρουν τελικά θέση στο σενάριο, δεν το ξέρει κανένας απολύτως. Ο καιρός θα δείξει.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles