15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    4000 πολυτελείς BMW για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου

    Οι «επίσημοι» που θα παραστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου αυτό το καλοκαίρι, δεν θα έχουν να αγχώνονται για το πώς θα φτάσουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις που θα πραγματοποιηθούν τα διάφορα αθλήματα και εκδηλώσεις. Οι διοργανωτές κανόνισαν ώστε 4000 πολυτελείς BMW με τα χρώματα των Ολυμπιακών Αγώνων και εθελοντές οδηγούς, να τους πηγαίνουν… όπου θέλουν και όποτε θέλουν.

    Άλλωστε, τι είναι οι Ολυμπιακοί χωρίς τους VIP, έτσι δεν είναι; Οι 4000 BMW βρίσκονται σε εγκαταστάσεις έξω από το Λονδίνο και οι διοργανωτές έχουν προσκαλέσει εθελοντές οδηγούς, αλλά και εθελοντές καθηγητές οδήγησης που θα πιστοποιήσουν ότι οι οδηγοί είναι εξοικειωμένοι με τα πολυτελή αυτοκίνητα και με τις ειδικές διαδρομές που έχουν δημιουργηθεί για τους VIPs.

    Πολλοί είναι εκείνοι που αντιδρούν, αναφέροντας πως όλοι όσοι έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια για την μεγάλη αθλητική διοργάνωση, έχουν λάβει μαζί και την συμβουλή των διοργανωτών ώστε να πάνε στις εγκαταστάσεις όπου θα παρακολουθήσουν τα αγωνίσματα χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να αποφευχθεί το κυκλοφοριακό κομφούζιο στην πόλη.

    Φευ, η Μεγάλη Βρετανία έχει μία μακρά παράδοση στο πρωτόκολλο και τους υψηλούς καλεσμένους και γι αυτούς, δεν θα μπορούσε να υπάρχει τίποτα λιγότερο από τα αυτοκίνητα του μεγαλύτερου κατασκευαστή πολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο. Της BMW

    Πηγή: The Daily Mail

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles