13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    40 μπαμπουίνοι κάνουν test αντοχής σε ένα… Hyundai

    Η κορεατική Hyundai σκέφτηκε έναν “ιδιαίτερο” τρόπο για να δοκιμάσει την αντοχή του νέου της αυτοκινήτου. Πώς; Με τη βοήθεια 40 μπαμπουίνων που ανέλαβαν να “παίξουν” με το νέο i30 στο Knowsley Safari Park του Merseyside.


    Πηδώντας πάνω-κάτω στα καθίσματα και κάνοντας “αναρρίχηση” στην πανοραμική γυάλινη οροφή του αυτοκινήτου, οι μπαμπουίνοι έπαιζαν για 10 συνεχείς ώρες με το αυτοκίνητο. Το αποτέλεσμα ήταν λίγες γρατζουνιές, πολλές κηλίδες και δακτυλιές, ένα λιγότερο λάστιχο σε μία πόρτα του αυτοκινήτου (που οι μπαμπουίνοι θεώρησαν ως…σνακ), καθώς και μερικές δαγκωματιές στο τιμόνι.

    Η ιδέα γι’ αυτό το “περίεργο” test αντοχής για το νέο αυτοκίνητο της Hyundai είχε ως έμπνευση ένα περιστατικό που συνέβη πέρυσι στο Knowsley Safari Park, όταν η πανάκριβη Audi του γνωστού ποδοσφαιριστή Wayne Rooney είχε καταστραφεί από τους μπαμπουίνους που του “όρμηξαν”… Και όπως περηφανεύεται πλέον η κορεατική εταιρεία, το δικό της αυτοκίνητο τα κατάφερε καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο στην “ιδιαίτερη” αυτή δοκιμασία…

    Πηγή: DailyMail

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles