11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τρία νέα κανάλια στην Cytavision: Fashion TV, novasummer και Channel One

    Με την προσθήκη τριών νέων καναλιών, του δημοφιλούς Fashion TV (θέση 92), του εποχιακού novasummer (θέση 39) και του ρωσικού Channel One Russia (θέση 24) εμπλουτίζει το περιεχόμενό της η Cytavision.

    CYTAVISION_FashionTV (2)

    Πιο αναλυτικά, το Fashion TV προστίθεται σε όλα τα πακέτα (Value Pack, Variety Pack, Super Pack και Public Pack) και απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για τη μόδα, την ομορφιά και τις τάσεις της αγοράς. Το κανάλι προβάλλει ενημερωτικό και πρωτότυπο πρόγραμμα, με μοντέρνο και κοσμοπολίτικο αέρα, μέσα από τις συνεργασίες του με διεθνούς φήμης μάρκες.

    CYTAVISION_Novasummer (2)

    Τo novasummer, προστίθεται στα Variety Pack και Super Pack και υπόσχεται πολλές «καλοκαιρινές αποδράσεις» για όλη την οικογένεια με ξεκαρδιστικές κωμωδίες, ρομαντικές κομεντί και παιδικές ταινίες. Μέχρι και την Πέμπτη, 31 Αυγούστου, θα προβάλλονται κάθε βράδυ δύο ταινίες, διαδοχικά (back-to-back), από τις 21:30, καθώς και μια ξεχωριστή συνέχεια ταινιών (sequel) ανά μήνα, κάθε Τετάρτη, από τις 23:15. Συγκεκριμένα, τον Ιούνιο προβάλλεται η τριλογία των ταινιών, Κώδικας Dan Brown, Angels & Demons και Inferno. Στη συνέχεια, το κανάλι θα υποδεχθεί τον Ιούλιο με την πιο κωμική τριλογία του Χόλυγουντ Ghostbusters, ενώ ο Αύγουστος υπόσχεται να «δροσίζει» τους συνδρομητές κάθε βδομάδα, με τετραπλή απολαυστική δράση, μέσα από τις θρυλικές ταινίες Lethal Weapon.

    Τέλος, το Channel One Russia, που είναι το πιο δημοφιλές ρωσσόφωνο κανάλι ανά τον κόσμο, με περίπου 250 εκατομμύρια τηλεθεατές σε 190 χώρες, προσφέρεται σε όλα τα οικιακά πακέτα της Cytavision. Το κανάλι προσφέρει ένα πολυμορφικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει ειδήσεις, ταινίες και σειρές, ιστορικά και άλλα ντοκιμαντέρ, τηλεπαιχνίδια, προγράμματα με ζωντανές συζητήσεις, μουσική και αθλητισμό.

    Περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα προβολής των καναλιών αυτών, υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα https://www.cyta.com.cy/tv-guide.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles