19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    47 χρόνια νηφάλιος ο Anthony Hopkins – Το μήνυμά του στο Instagram

    Οι καταχρήσεις αποτελούν βασικό συστατικό στις ζωές αρκετών celebrities, αφού ο λαμπερός κόσμος της δόξας συχνά συνοδεύεται από άφθονο αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες. Ανάλογα προβλήματα είχε όταν ήταν νεότερος και ο αγαπημένος ηθοποιός Anthony Hopkins, ο οποίος αποφάσισε να γιορτάσει τα 47 χρόνια νηφαλιότητάς του με ένα νέο, εμπνευσμένο βίντεο στο Instagram, στο οποίο ενθαρρύνει και τους υπόλοιπους να «συνεχίσουν να αγωνίζονται» και να είναι δυνατοί.

    «Είμαι αλκοολικός, που έχει αναρρώσει και για εσάς εκεί έξω, να ξέρετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν… Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, να είστε περήφανοι για τη ζωή σας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

    Μια μέρα του 1975, συνειδητοποίησε ότι «κάτι δεν πήγαινε πραγματικά καλά με τον εαυτό του», αλλά αρχικά δεν ήξερε ότι «ήταν ένα είδος ψυχικής, σωματικής κατάστασης που ονομάζεται αλκοολισμός… εθισμός». Αμέσως μετά η ανάρτησή του κατακλύστηκε από χιλιάδες μηνύματα των θαυμαστών του, μεταξύ αυτών πολλών επωνύμων. Το σούπερ μόντελ Naomi Campbell, η οποία είναι νηφάλια από το 2008 μετά από τη δικής της σκληρή μάχη με την κοκαΐνη και το αλκοόλ, επαίνεσε τον ηθοποιό επειδή είναι «φωτεινός φάρος» και έμπνευση στο δικό της «ταξίδι στην ανάρρωση».

    Διαβάστε επίσης: Twitter: Hacker ζητά λίτρα για να μη δημοσιοποιήσει δεδομένα εκατομμυρίων χρηστών (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles