15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    480GB φωτογραφιών μοντάρονται σε ένα εντυπωσιακό timelapse για την πόλη της Βαρκελώνης

    Αναμφίβολα, timelapses έχετε δει πλέον πολλά. Άλλα περισσότερο επιτυχημένα και άλλα λιγότερο. Άλλα περισσότερο “ταξιδιάρικα” και άλλα ίσως ανέμπνευστα. Αν θα μπορούσε κάποιος να δώσει το “μυστικό” ενός επιτυχημένου timelapse, πέρα από τον απαραίτητο σωστό εξοπλισμό, θα μπορούσε να προσθέσει στη “συνταγή” το “μεράκι”, αλλά και τη σωστή “ματιά”, μαζί με ένα τελικό μοντάζ που θα απογειώσει το αποτέλεσμα.

    Όλα τα παραπάνω φαίνεται ότι είχε στις “βαλίτσες” του ο Alexandr Kravtsov, μαζί με μία ακόμη “βοήθεια”, την επιλογή ως πηγής έμπνευσής του μίας απίθανης πόλης, που δύσκολα δε θα συγκινήσει κάποιον σε μία επίσκεψή του.

    barcelona-timelapse

    Η Βαρκελώνη “ξεδιπλώνεται” στο video που δημιούργησε, με τα περισσότερα σημεία της πόλης που έχεις κρατήσει στη μνήμη σου να δίνουν το “παρών”.

    Το εντυπωσιακό timelapse δημιουργήθηκε από εικόνες που τραβήχθηκαν από τον Αύγουστο έως τον Οκτώβριο, συνολικού αποθηκευτικού χώρου 480GB. Ο Kravtsov χρησιμοποίησε μία Canon 7D με τρεις διαφορετικούς φακούς και κατάφερε να ολοκληρώσει το project του, αφού, ενδιάμεσα, έσπασε την κάμερά του, αλλά και έχασε ένα flashάκι. Στο τέλος, ωστόσο, είχε στην κατοχή του πάνω από από 24.000 φωτό, με τη βοήθεια των οποίων συνέθεσε αυτό το πανέμορφο timelapse, το οποίο ήρθε η ώρα να απολαύσετε…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles