20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το εντυπωσιακό 4G+ LG G4 στον ΓΕΡΜΑΝΟ, πριν το επίσημο λανσάρισμα

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά πρώτοι το κορυφαίο 4G+ Smartphone LG G4, ένα υψηλής ποιότητας smartphone με εξαιρετικές επιδόσεις, είχαν οι επισκέπτες του καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης στο The Mall Athens.

    photo 1
    Ο Εστέμπαν Μπατίστα από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Αλέξανδρος Ντάβος, Διευθυντής Retail Marketing Ομίλου OTE και ο Χρήστος Μπούρμπος από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

    Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρουσίασε στους λάτρεις της τεχνολογίας και του design το νέο LG G4, μια ημέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία του στην ελληνική αγορά. Η χειροποίητη κατασκευή του LG G4 από αυθεντικό δέρμα στην πίσω όψη κέρδισε τις εντυπώσεις. Στα προηγμένα χαρακτηριστικά της συσκευής συγκαταλέγονται, επίσης, η μεγάλη οθόνη αφής IPS Quantum 5,5 ιντσών, καθώς και η κάμερα 16MP, με φακό F1.8 που δίνει κατά 80% περισσότερο φως στον αισθητήρα, καταγράφει τα χρώματα με ακρίβεια, ενώ η λειτουργία “Manual Mode” είναι ιδανική για επαγγελματικές φωτογραφήσεις. Επιπλέον, η συσκευή έχει εμπρόσθια κάμερα 8MP για καλύτερες selfies, γρήγορο εξαπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 808, αλλά και αποσπώμενη μπαταρία υψηλής απόδοσης.

    Το κοινό μπορεί να προμηθευτεί το LG G4, με μαύρο ή καφέ δέρμα στην πίσω όψη, στα 769€ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles