20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    4ο ICT OPEN DAY “ASK THE EXPERTS” την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου

    Η INTERLEI πρωτοπόρα στα εκπαιδευτικά προγράμματα και επαγγελματικά σεμινάρια τεχνικής κατάρτισης, ανταποκρίνεται διαρκώς στις σύγχρονες απαιτήσεις εκπαίδευσης, επιδιώκοντας την πρόοδο και την πρωτοπορία.

    interlei_ict_open_day

    Την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά στις εγκαταστάσεις της το 4ο ICT OPEN DAY με τίτλο ASK THE EXPERTS.

    Έμπειροι και πιστοποιημένοι εκπαιδευτές της INTERLEI (σε τεχνολογίες Cisco, Microsoft, Red Hat, EC-Council, Oracle & LPI) θα βρίσκονται στη διάθεση των υποψήφιων καταρτιζόμενων έτσι ώστε να τους ενημερώσουν για όλα τα επαγγελματικά και ακαδημαϊκά σεμινάρια και να τους καθοδηγήσουν προτείνοντας την καλύτερη για αυτούς επιλογή. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι υποψήφιοι καταρτιζόμενοι θα μπορέσουν επίσης να ενημερωθούν για την αξία των Επαγγελματικών Πιστοποιήσεων στην αγορά εργασίας.

    Στόχος της INTERLEI είναι η μεταφορά μιας ισορροπημένης και πειθαρχημένης εμπειρίας και γνώσης με «καινοτόμα» μαθήματα  που διευρύνουν την προοπτική του υποψηφίου.

    Σχετικά με την Interlei

    Η INTERLEI – International Learning Institute είναι ένας Ελληνικός Σύγχρονος Εκπαιδευτικός Οργανισμός, που παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στις Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών. Υλοποιεί πιστοποιημένα ακαδημαϊκά προγράμματα και ειδικά σεμινάρια προετοιμασίας για την απόκτηση πιστοποιήσεων από τους κορυφαίους κατασκευαστές Τεχνολογιών Πληροφορικής. Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεματολογιών, όπως Cisco, Microsoft, Red Hat, ECCouncil, Oracle & LPI είναι σε θέση να ανταποκρίνεται άμεσα σε σύνθετες απαιτήσεις των πελατών της, παρέχοντας ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές λύσεις.

    Έχοντας αναπτύξει συνεργασίες με άριστα καταρτισμένους και πιστοποιημένους καθηγητές ανωτάτου επιπέδου με μεγάλη επαγγελματική και εκπαιδευτική εμπειρία, μπορεί και προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση και είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των καταρτιζόμενων και τις σύγχρονες μαθησιακές απαιτήσεις.

    Διαθέτοντας αίθουσες διδασκαλίας άρτια εξοπλισμένες με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα, πλατφόρμες σύγχρονης και ασύγχρονης μορφής εκπαίδευσης καθώς και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τις υπηρεσίες της εντός και εκτός Ελλάδας.

    Δήλωση Συμμετοχών: https://goo.gl/85YhTu

    Διεύθυνση: Δημητρέσσα 5, 115 28 Αθήνα

    Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 6095121 & 210 7297488

    www.interlei.gr

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles