18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    5 + 1 λόγοι που το PartyBox της JBL είναι η «ψυχή» του κάθε πάρτι!

    Η διοργάνωση ενός πάρτι στο σπίτι σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται για μια εύκολη υπόθεση, καθώς η επιτυχία του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την προσοχή που θα δείξετε στις… λεπτομέρειες! Έχετε βρει την άκρη σας για το φαγητό και για τα ποτά, έχετε ολοκληρώσει την λίστα των καλεσμένων και φυσικά έχετε συνεννοηθεί με τους γείτονες για να μην σας στείλουν την… αστυνομία. Ως εδώ όλα καλά, όμως για να οργανώσετε το τέλειο πάρτι χρειάζεστε απαραιτήτως και ένα ακόμη βασικό συστατικό, το οποίο αφορά στην κατάλληλη μουσική. Ο σωστός ηχητικός εξοπλισμός και φυσικά τα «μαγικά χέρια» ενός DJ μπορεί να μετατρέψουν ένα πάρτι από μια απλή «άνοστη» συγκέντρωση σε μία αληθινή… εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη σε όλους! Όχι δεν χρειάζεται ούτε να νοικιάσετε, ούτε να δαπανήσετε μια μικρή περιουσία για να αγοράσετε νέα ηχεία και ενισχυτή, καθώς για αυτή την περίπτωση υπάρχει το PartyBox, ένα πανίσχυρο ηχείο με ατμοσφαιρικά φώτα που φέρει την ποιοτική σφραγίδα της JBLκαι παρακάτω θα βρείτε 5+1 λόγους που η πρόταση της JBL πρόκειται να γίνει η ψυχή του πάρτι σας…

    JBL-PartyBox-200-3

    1) Ηχητική ποιότητα από… άλλο πλανήτη!

    To team της JBL έχει μια εξαιρετική παράδοση στη δημιουργία ποιοτικών προϊόντων που αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις ακόμη και στους πιο απαιτητικούς audiophiles. Το PartyBox δεν  αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα, καθώς ο crystal-clear ήχος του δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης, ενώ το εκρηκτικό μπάσο (Bass Boost technology) αναμένεται να δώσει πολλά περισσότερα beats στο πάρτι σας!

    JBL-PartyBox-200-1

    2) Συνδέεται με τα… πάντα!

    Το PartyBox της JBL διαθέτει υποστήριξη Bluetooth και έχει USB θύρα. Τι σημάνει αυτό πρακτικά; Ότι πολύ απλά μπορείτε να συνδέσετε σε αυτό το κινητό ή το tablet σας και να παίξετε on-the-fly τα αγαπημένα σας μουσικά tracks ή πολύ απλά γεμίστε ένα stickάκι με MP3 και να το συνδέσετε απευθείας στο ηχείο. Για τους πιο «παραδοσιακούς» υπάρχει και η κλασική 3.5mm auxiliary θύρα που σας επιτρέπει να συνδέσετε το ηχείο με laptop, MP3 players και πολλές ακόμη συσκευές ήχου.

    JBL-PartyBox-200-3

    3) Φωτορυθμικά και ηχείο… 2 σε 1!

    Όπως και να το κάνουμε τα φωτορυθμικά δίνουν μια ξεχωριστή διάσταση σε κάθε πάρτι και κάνουν το σαλόνι σας να μοιάζει με… club! Με το PartyBox θα δημιουργήσετε την πιο τέλεια ατμόσφαιρα ever, καθώς η πρόταση της JBL διαθέτει τρία διαφορετικά light modes (Meter, Pulse και Party) που θα σας «απογειώσουν», κάνοντας το πάρτι σας να θυμίζει night out στην Disco Barbarella.

    JBL-PartyBox-200-4

    4) You wanna be a POP star? Να, η ευκαιρία…

    Εντάξει, καλό το πρόγραμμα από τον DJ του πάρτι, όμως εάν νιώσετεTo την ανάγκη για μια πιο προσωπική εμπειρία, το PartyBox σας δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε σε αυτό μικρόφωνο, αλλά και κιθάρα! Με αυτόν τον τρόπο θα ξεδιπλώσετε καλύτερα το μουσικό ταλέντο σας και θα μεταμορφώσετε το party σας σε μία… σπιτική συναυλία ή ακόμη καλύτερα θα στήσετε τον απόλυτο διαγωνισμό karaoke!

    JBL-PartyBox-200-2

    5) 24ωρα beats!

    Με ενσωματωμένη μπαταρία στα 10.000mAh, το PartyBox της JBL (μοντέλο: PartyBox 300) θα σας κρατήσει συντροφιά για περίπου 18 ωρές με μόλις μία φόρτιση, πράγμα που σημαίνει ότι το πάρτι σας μπορεί να συνεχίζεται μέχρι να αποχωρήσει και ο τελευταίος καλεσμένος!

    JBL-PartyBox-200-1

     

    6) Splashproof!

    Και επειδή γνωρίζουμε ότι σε κάποιο πάρτι μπορεί και να συμβούν και… ατυχήματα, το PartyBox είναι splashproof, κάτι σημαίνει ότι θα επιβιώσει ακόμη και εάν πέσει πάνω του οποιοδήποτε ποτό ή υγρό, συνεχίζοντας απρόσκοπτα τη λειτουργία του!

    ****

    Το PartyBox της JBL κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις: 200 και 300 και η βασική διαφορά τους είναι ότι το δεύτερο μοντέλο (300) έρχεται με ενσωματωμένη μπαταρία με χωρητικότητα στα 10.400mAh (δυνατότητα πλήρους φόρτισης στις 5 ώρες), η οποία όχι μόνο επιτρέπει την αυτόνομη λειτουργία του ηχείου, αλλά παράλληλα σας δίνει τη δυνατότητα να φορτίσετε οποιαδήποτε συσκευή μέσω της USB θύρας που διαθέτει. Περισσότερα για το PartyBox της JBL μπορείτε να βρείτε στο επίσημο website της Wavemotion, κάνοντας click εδώ. 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles