12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    5 αξιόλογες ταινίες για τα “καυτά” βράδια του Ιουλίου

    Ο Ιούλιος έρχεται…. «καυτός», ξεκαρδιστικός και σπέσιαλ αφιερωματικός στον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό, στα κανάλια Novacinema! Οι συνδρομητές Nova-Wind, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δυνατά blockbusters, νέα συναρπαστική σειρά, ξεκαρδιστικές κωμωδίες και σπέσιαλ αφιερώματα – όλα διαθέσιμα, στην πλατφόρμα της ΕΟΝ On Demand, όπως και όλο το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema, με 7 days Catch-up.

    Πέντε συγκλονιστικά φιλμ περιμένουν όλες τις Κυριακές του Ιουλίου τους συνδρομητές του Novacinema1.

    Κωμωδία τρόμου «Silent Night» (3/7, 22:00)

    με τους Keira Knightley, Matthew Goode, Lily-Rose Depp υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Camille Griffin.

    Ένα ζευγάρι και ο γιος τους υποδέχονται τους φίλους και τους συγγενείς τους για το τέλειο ρεβεγιόν Χριστουγέννων. Πράγματι, είναι όλα τέλεια, εκτός από μία λεπτομέρεια: όλοι πρόκειται να πεθάνουν.

    Οικογενειακή ταινία «Peter Rabbit 2: The Runaway» (10/7, 22:00)

    με τους Rose Byrne, Domhnall Gleeson και τις φωνές των Margot Robbie, Sam Neill, David Oyelowo, James Corde σε σκηνοθεσία του Will Gluck.

    Ο σκανταλιάρης Πίτερ Ράμπιτ αναζητά λίγη περιπέτεια και φεύγει από τον όμορφο κήπο του, αναγκάζοντας την οικογένειά του να ρισκάρει τα πάντα για να τον φέρει πίσω ασφαλή.

    Κοινωνική ταινία «Blue Bayou» (17/7, 22:00)

    με τους Alicia Vikander, Justin Chon, Mark O’Brien σε σκηνοθεσία του Justin Chon.

    Γεννημένος στην Κορέα αλλά υιοθετημένος και μεγαλωμένος στην Αμερική, ένας άνδρας έρχεται αντιμέτωπος με τον φόβο της απέλασης και τον κίνδυνο να χάσει για πάντα την οικογένειά του.

    Αληθινή ιστορία «The Mauritanian» (24/7, 22:00)

    με τους Jodie Foster, Benedict Cumberbatch, Shailene Woodley, Tahar Rahim στους πρωταγωνιστικούς ρόλους υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Kevin Macdonald.

    Η ιστορία του Μοχαμέντου Ουλντ Σλάχι, ενός Μαυριτανού που συνελήφθη από την αμερικανική κυβέρνηση και κρατήθηκε στο Γκουαντάναμο για 14 χρόνια χωρίς να του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

     Αληθινή ιστορία «The Outpost» (31/7, 22:00)

    με τους Orlando Bloom, Scott Eastwood, Milo Gibson σε σκηνοθεσία του Rod Lurie.

    Στη διάρκεια του πολέμου του Αφγανιστάν, μία ομάδα στρατιωτών σε ένα απομονωμένο φυλάκιο έχει αναλάβει να βοηθήσει να βοηθήσει την περιοχή. Οι Ταλιμπάν, όμως, σφίγγουν τον κλοιό γύρω τους…

    Για τους σινεφίλ, η EON εξασφαλίζει περισσότερες από 350 αποκλειστικές πρεμιέρες ταινιών το χρόνο, μοναδικές σειρές, καθώς και lifestyle εκπομπές, shows και ντοκιμαντέρ. Με τη δυνατότητα θέασης On Demand, οι συνδρομητές Nova-Wind θα μπορούν να απολαύσουν σε ετήσια βάση, 500 τίτλους ταινιών, πάνω από 350 πρεμιέρες σειρών, περισσότερα από 700 επεισόδια σειρών και 500 επεισόδια από τα κανάλια FOX και Fox Life. Παράλληλα, η ΕΟΝ TV εξασφαλίζει εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό περιεχόμενο για παιδιά, με περισσότερα από 1.300 επεισόδια το χρόνο και πάνω από 200 παιδικές ταινίες.

    Διαβάστε επίσης:

    6 σειρές της Marvel που είναι διαθέσιμες από σήμερα στο Disney Plus (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles