15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    6 σειρές της Marvel που είναι διαθέσιμες από σήμερα στο Disney Plus

    Στις 14 Ιουνίου το Disney Plus έγινε διαθέσιμο και στη χώρα μας, προκαλώντας ενθουσιασμό στους fans της Marvel, που απέκτησαν πρόσβαση σε μια αρκετά μεγάλη βιβλιοθήκη σειρών και ταινιών. Από σήμερα όμως ανεβαίνουν στην πλατφόρμα 6 σειρές που ήταν διαθέσιμες αρχικά στο Netflix, όμως αφαιρέθηκαν και “προσγειώνονται” στο Disney Plus για τη συνέχεια.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για τις σειρές:

    Daredevil

    Jessica Jones

    Luke Cage

    Iron Fist

    The Defenders

    The Punisher

    Agents of S.H.I.E.L.D.

    Εκτός από της παραπάνω σειρές, οι θαυμαστές των υπερηρώων και συνδρομητές του Disney Plus έχουν πρόσβαση  στο Κινηματογραφικό σύμπαν  της Marvel, συμπεριλαμβανομένων των υποψήφιων για Όσκαρ ταινιών «O Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών», «Eternals», «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» και «Captain  Marvel», καθώς και τις πρωτότυπες σειρές της Marvel, όπως «Moon  Knight», «Loki»,  «Ms. Marvel»,  «hawkeye» και «WandaVision» μεταξύ άλλων.

    Σημειώνεται ότι οι συνδρομητές του Netflix, που αποτελούν fans του σύμπαντος της Marvel, αποχαιρέτησαν τις σειρές Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Punisher, Iron Fist και Defenders από την 1η Μαρτίου που σταμάτησαν να είναι διαθέσιμες στη δημοφιλή πλατφόρμα.

    Διαβάστε επίσης:

    Αποκαλύφθηκε το επίσημο trailer για τον 4ο κύκλο του Westworld

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles